gasten online
Registreer en profiteer!
 

Financieel coach: Administratiekantoor van der Zwet

Busplein 36-38, 1315 KV
Almere, Flevoland

Telefoonnummer: 036 - 538 9305

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Coach van der Zwet

Je bent als zzp'er/ondernemer begonnen om je als specialist aan te bieden in jouw vakgebied. Maar eenmaal gestart blijkt dat jij je behalve met jouw kernactiviteiten ook bezig moet houden met andere zaken: promotie, acquisitie, websitebeheer, administratie etc. Sommige van deze zaken zullen je goed afgaan, andere mogelijk wat minder goed. Zo blijkt voor veel (startende) zzp'ers/ondernemers juist die administratie heel lastig of zelfs een probleem te zijn, met soms vervelende gevolgen.

Expert

Wil jij dat jouw boekhouding op orde komt en blijft? Besteed deze dan uit aan een expert, zodat alles correct en op tijd verwerkt wordt. Ook jouw belastingzaken(aangiften btw en/of inkomstenbelasting) worden dan tijdig en juist ingediend. Dit scheelt jou als ondernemer niet alleen tijd, maar geeft jou ook rust zodat jij je nog meer kan focussen op jouw specialisme en bedrijf.

Boekhoudbundel

Een van de mogelijkheden die van der Zwet Administratieve Dienstverlening in Almere jou kan bieden is de Boekhoudbundel! Facturen maak je online en worden direct verwerkt in jouw boekhouding. Door de koppeling van jouw boekhouding met jouw zakelijke bankrekening (ABN-AMRO, ING, Rabobank en Knab) heb je direct inzicht in het betaalgedrag van jouw klanten. Jouw inkoopfacturen en bonnen hoef je alleen te scannen en te mailen waarna dit door professionals verwerkt wordt.

Momenteel ontvang je gratis de online factureren optie t.w.v. € 5,- (per maand, excl. btw) bij afname van het BoekhoudenPlus-abonnement bij vermelding van “aktie ZZP”.

Coaching

Naast ondersteuning op het gebied van de boekhouding, helpen we je graag op weg met andere ondernemersvragen. Als ondernemerscoach adviseren wij je over jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, heb je vragen of wil je graag eens kosteloos kennismaken neem dan contact op via onderstaand contactformulier of bezoek onze website.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.