gasten online
Registreer en profiteer!
 

Financieel coach: A & B Partners Haarlem

Spaarndamseweg 120-V, 2021 KA
Haarlem, Noord-Holland

Telefoonnummer: 023 - 5275277

Naar website Plan route
Volg ons:    

Coach A & B Partners Haarlem

Ons administratiekantoor, dat in 1994 is opgericht, is samengesteld uit een team van vakbekwame (loon-)administrateurs en belastingadviseurs en heeft vestigingen in Amsterdam en Haarlem.

Dienstenpakket

Voor bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf, zzp’ers en particulieren bieden wij een uitgebreid dienstenpakket, dat onder andere bestaat uit:

  • (online) Administratie
  • (online) Salarisadministratie
  • Ledenadministratie
  • Jaarrekeningen
  • Aangifte Inkomstenbelasting
  • Aangifte Vennootschapsbelasting
  • Aangifte BTW
  • Aangifte Loonheffingen
  • Advies op maat

Wij nemen de boekhouding (of een deel daarvan) uit handen en zorgen voor de afhandeling van alle belastingzaken. Wij zijn lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Hierdoor ben je gewaarborgd voor kwaliteit en continuïteit. Wij zijn verplicht permanente educatie te volgen en ons kantoor wordt door de NOAB getoetst op kwaliteit.

Coaching

Naast het adviseren op het gebied van boekhouding helpen wij je verder graag op weg met jouw ondernemersvragen. Als ondernemerscoach helpen wij je met jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand formulier voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord