gasten online
Registreer en profiteer!
 

WFO Netwerk notarissen | Grootebroek

Burgemeester Schrijnderlaan 2, 1613 JW
Grootebroek, Noord-Holland

Telefoonnummer: 0228-51 24 44

Naar website Plan route
Volg ons:    

Notariskantoor WFO Netwerk notarissen

Dé Notaris voor ZZP-ers in de regio Westfriesland Oost

Ben je op zoek naar een notariskantoor dat jou notarieel kan begeleiden naar een succesvolle onderneming. Maak dan een afspraak met de notarissen van WFO Netwerk Notarissen. Wij denken graag met je mee om, met minder risico’s, van jouw onderneming een succes te maken.

Voorbeelden waarbij wij jou als zzp’er van dienst kunnen zijn:

Keuze tussen eenmanszaak, bv of andere ondernemingsvorm

De vorm van jouw onderneming hangt af van wat voor onderneming je begint. De keuze voor de vorm van de onderneming heeft niet alleen gevolgen voor bijvoorbeeld de ondernemersrisico’s die je privé loopt (en ook jouw partner) maar ook voor de fiscale behandeling van jouw onderneming.

Een samenwerking of andere overeenkomsten juridisch goed vastleggen

Samenwerken kan op verschillende manieren. Je kunt samen een nieuw bedrijf oprichten of een bestaand bedrijf in de samenwerking opnemen. De samenwerking kan ook bestaan uit het geld van de één en het werk van de ander. Op welke manier je ook gaat samenwerken, wij helpen je graag van de samenwerking een succes te maken.

Jouw idee, werk of uitvinding beschermen

Heb je een idee, een werk gemaakt of een uitvinding gedaan? Je wilt dit graag beschermen. Wat zijn dan de mogelijkheden? Wij helpen je graag om van jouw idee of uitvinding een succes te maken.

Een nieuw bedrijf beginnen met een gouden handdruk

Als je de uitkering van een gouden handdruk wilt gebruiken om een nieuw bedrijf te beginnen adviseren wij je graag over de fiscale en juridische mogelijkheden.

Jouw echtgenoot of partner beschermen tegen ondernemingsrisico’s

Als zelfstandige zonder personeel ben je in veel gevallen hoofdelijk aansprakelijk als ondernemer, huwelijkse voorwaarden of samenlevingscontract kunnen ervoor zorgen dat (een deel van) jouw vermogen buiten de aansprakelijkheid vallen.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of bezoek onze site www.wfonotarissen.nl
 


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord