gasten online
Registreer en profiteer!
 

Rabobank Westelijke Mijnstreek

Bergerweg 49, 6135 KD
Sittard, Limburg

Telefoonnummer: 046 - 442 9 410

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Als zzp’er of freelancer heb je veel vrijheid. Dat is natuurlijk fijn, maar het betekent wel dat je veel zelf moet regelen. Denk aan je pensioenopbouw en je inkomen als je arbeidsongeschikt wordt. Ook werken een aantal zaken, zoals de aanvraag van een hypotheek, net iets anders dan voor werknemers in loondienst. Wij denken graag met je mee en staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ook als je nog geen eigen bedrijf hebt, maar van plan bent voor jezelf te beginnen.

Afspraak

Bel voor een afspraak met (046) 442 9 410 of mail naar bedrijven.wm@rabobank.nl. Check ook onze website voor handige tips voor jouw carrière als zzp’er of freelancer.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord