gasten online
Registreer en profiteer!
 

Rabobank Alkmaar e.o.

Robonsbosweg 5, 1816 MK
Alkmaar, Noord-Holland

Telefoonnummer: 072 - 5674500

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Startende ondernemers starten met Rabobank Alkmaar

Als je een bedrijf wilt starten, overnemen of net begonnen bent, is er veel waar je aan moet denken. De Rabobank Startersdesk is er om je hierbij te ondersteunen, met ruim zestien jaar ervaring op het gebied van advies aan startende ondernemers.

Rabobank Startersdesk

De Rabobank Startersdesk adviseert je tijdens de opstartfase van jouw bedrijf over de te nemen stappen. Je wordt niet alleen geadviseerd tijdens de opstartfase van je bedrijf, maar ook tijdens het vervolgtraject. Bij Rabobank Alkmaar e.o. wordt iedere startende ondernemer 2 jaar begeleid door onze Startersadviseurs. Uiteraard staat ook daarna een team van adviseurs voor je klaar waar je met al jouw vragen terecht kunt.

Startersregeling

Wil je direct van start gaan? Dan kun je een zakelijke rekening aanvragen, zodat je meteen kunt beginnen. Hierbij ontvang je twee jaar lang zakelijk startersvoordeel: geen kosten voor jouw efficiënt betalingsverkeer (bekijk de voorwaarden).

  • Geen kosten voor Rabo Internet- en Mobielbankieren
  • Geen kosten voor de zakelijke Rabo WereldPas
  • 25% korting op je zakelijke rekening
  • 20% korting op de aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis
  • Drie jaar lang korting op de arbeidsongeschiktheidsverzekering van Interpolis, variërend tussen 30% in het eerste jaar en 10% in het laatste jaar.

Lees hier meer en maak direct een afspraak met één van onze adviseurs.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord