gasten online
Registreer en profiteer!
 

Jacobs Advies- en Administratiekantoor

De Trompet 1757, 1967 DB
Heemskerk, Noord-Holland

Telefoonnummer: 0251 760 096

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Jacobs Advies- en Administratiekantoor

Succesvol ondernemen, wie wil dat nou niet? Jacobs Advies- en Administratiekantoor, het administratiekantoor in regio Heemskerk - Beverwijk, helpt je hierbij. Door onze proactieve benadering ontzorgen wij jou als zzp’er. Wij zorgen dat je geen omkijken hebt naar je administratie maar dat je wel optimaal inzicht hebt in je financiële stand van zaken.
Als aangesloten kantoor bij het RB (Register voor Belastingadviseurs) en de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen) geven we waardevolle adviezen waarmee je fiscaal en financieel voordeel kunt behalen.

Altijd en overal bereikbaar

Jacobs Advies- en Administratiekantoor werkt met een online administratiesysteem en dus overal en altijd beschikbaar, zowel voor ons als voor jou. Wij hebben dan ook geen 9 tot 5 mentaliteit. Je kunt ons altijd bereiken voor al je vragen en/of informatie.

All-in pakketten

Wij werken op basis van all-in pakketten met vaste prijzen. Vooraf bespreken we jouw wensen en dan komen wij een vast maandbedrag overeen. Hierdoor heb je dus geen verrassingen achteraf!

Ben jij zzp’er in de regio Heemskerk-Beverwijk en ben je op zoek naar een administratiekantoor? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord