gasten online
Registreer en profiteer!
 

Gerssen Adviesgroep B.V.

De Dompelaar 1E, 3454 XZ
De Meern, Utrecht

Telefoonnummer: 030 – 410 03 10

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Boekhoudkantoor Gerssen Adviesgroep B.V.

Wij zijn een administratie- en belastingadvieskantoor in De Meern (Utrecht) welke totaaloplossingen aanbiedt aan klanten in het midden- en kleinbedrijf, waaronder zzp'ers en starters.
Wij proberen onze klanten een zo compleet mogelijk pakket aan diensten aan te bieden, waarbij het uitgangspunt is volledig ontzorgen van administratieve en fiscale werkzaamheden.
Als ondernemer heeft u alle tijd en energie nodig voor commerciële activiteiten en het uitvoeren van uw diensten.

Werkwijze

Door de nieuwe ontwikkelingen in onze branche, proberen wij alle zaken digitaal en op de meest efficiënte wijze te delen. Dit realiseren wij vanaf de aanlevering van de administratie tot aan de overzichten en rapporten. Middels een klantenportal zijn wij ook altijd bereikbaar of via onze App. Jaarlijks spreken wij alle zaken door, waardoor ook gelijk een advies kan worden gegeven.

All-in Prijs

Wij werken voor starters en zzp'ers met een pakketprijs waarin wij alle administratieve en fiscale belangen behartigen. Wij bespreken de wensen van de klant en komen dan een vast kwartaalbedrag overeen. Hierdoor geen verrassingen meer en duidelijkheid aan beide kanten.
Ben je zzp'er in de regio Utrecht en omstreken en ben je op zoek naar ontzorgen van alle administratieve en fiscale verplichtingen, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.