gasten online
Registreer en profiteer!
 

Firm24 - notaris Groningen

Van Elmptstraat 16 14, 9723 ZL
Groningen, Groningen

Telefoonnummer: 020 30 80 675

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Sinds 2013 hebben al meer dan 25.000 ondernemers met grote tevredenheid hun BV opgericht via Firm24. Dagelijks (ook in het weekend en in de avonduren) staan onze adviseurs voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Altijd direct een jurist of fiscalist aan de lijn of op de chat zonder een afspraak te hoeven maken.

Altijd deskundige begeleiding

Waarom dure advieskosten en notarissen betalen voor ‘simpel’ werk? Via Firm24 kun je snel en eenvoudig jouw BV online oprichten. Onze juristen en fiscalisten helpen jou gratis bij dit proces. Door slim gebruik te maken van software wordt het oprichtingsproces geoptimaliseerd waardoor onze adviseurs alle tijd hebben om jou bij te staan voor een spoedcursus ondernemingsrecht. Zo weet je precies waarom en hoe je een BV opricht.

Groot notaris aanbod

Meer dan 20 notariskantoren door heel Nederland zijn aangesloten bij het Firm24-netwerk. Zo kun je altijd dichtbij een afspraak maken.

Snel alles geregeld

Laat je adviseren voor onze adviseurs, doorloop de online aanvraag in 10 minuten en maak een afspraak bij een van onze notarissen. Zo simpel is het om een BV op te richten.

Rechtsvormkeuze test

Twijfel je over de rechtsvorm of om over te stappen naar een BV? Doe dan de rechtsvormkeuze test en krijg direct gratis advies in de mail. Start de rechtsvormkeuze test hier.

Omzeil het minimum DGA salaris

Twijfel je over het oprichten van een BV door het minimum DGA salaris? In dit artikel lees je waarom je er niet bang voor hoeft te zijn en hoe je het kunt omzeilen. Klik hier om het artikel te lezen.

Kosten oprichting en beheer van de BV

Benieuwd naar de kosten voor het oprichten van een BV en wat het kost om een BV te onderhouden? Lees in dit artikel er meer over.

Contact

Zzp'er in Groningen en op zoek naar een notaris? Neem voor meer informatie contact op via onderstaand contactformulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord