gasten online
Registreer en profiteer!
 

DSS Accountants & Belastingadviseurs Oss

Kromstraat 202, 5345 AG
Oss, Noord-Brabant

Telefoonnummer: 06 - 1164 4550

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Boekhouder DSS Accountants & Belastingadviseurs Oss

DSS Accountants & Belastingadviseurs is een jong accountants- en belastingadvieskantoor opgericht door Jordi Hartogs op 01-01-2014. DSS Accountants & Belastingadviseurs is ontstaan met de gedachte dat het anders moet. Het maken van een jaarrekening is geen doel op zich, maar de basis om een goed advies te geven voor een succesvolle onderneming.

Wij als jong accountantskantoor zijn van mening dat de tegenwoordige behoeften van ondernemers een andere aanpak van ons accountants vereist. Meer contactmomenten en (on)gevraagd advies en bovenal persoonlijke betrokkenheid bij uw onderneming staan bij ons hoog in het vaandel.

Maatwerk

Wij vinden het belangrijk dat uw organisatie de juiste begeleiding krijgt en bieden daarom dan ook maatwerk. Ten aanzien van het verwerken van de administratie is dat voor de één een volledige inrichting van een administratiepakket met automatische verwerking van de uitgaande en binnenkomende facturen. Voor de ander kan dat nog steeds de verwerking van de administratie via het fysiek aanleveren van de administratie zijn. Wel proberen we ten alle tijden inzicht te geven in een administratie voor de klant, zodat we zo snel mogelijk kunnen inspelen op veranderingen binnen uw onderneming. Wij richten ons voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf, zzp'ers en starters. Het directe contact met jou als ondernemer staat bij ons centraal.

Wij trachten als financieel dienstverlener niet alleen te adviseren op fiscaal vlak, maar ook met je mee te denken op bedrijfseconomisch niveau. Door jarenlange ervaring binnen de adviespraktijk kunnen we met jou meedenken over de kostenstructuur enerzijds en de omzet genererende stroom anderzijds binnen uw onderneming.

Compleet aanbod

DSS Accountants & Belastingadviseurs is opgericht door Jordi Hartogs, maar bestaat inmiddels uit 3 personen. Door de toetreding van Günther Zwiers op 1 april 2017 denken we u als ondernemer van een compleet aanbod te kunnen voorzien. Beide ondernemers hebben namelijk andere specialiteiten.

Naast de standaard diensten kun je bij ons echte betrokkenheid verwachten. Onze ervaring in het vak leert ons dat de meeste klanten het waarderen dat de accountant meedenkt en je met een pro-actieve instelling benadert. Een goede bereikbaarheid is naar onze mening dan ook van groot belang.

Wij zijn van mening dat de relatie tussen de accountant en de opdrachtgever een vertrouwensrelatie is; een adviseur voor het leven. Wij proberen klanten te ondersteunen en te adviseren om hun doelen te realiseren. Wij doen dit op basis van jarenlange ervaring en passie voor het vak. Wij werken met vaste prijzen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

NOAB

DSS Accountants & Belastingadviseurs is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants. Dit betekent dat wij staan voor kwaliteit, deskundigheid en zorgvuldigheid.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord