gasten online
Registreer en profiteer!
 

Boekhoudkantoor De Brabantse Boekhouder

Haalderen 10, 5235 ER
Den Bosch, Noord-Brabant

Telefoonnummer: 06 - 5267 3345

Naar website Plan route
Volg ons:    

Boekhouder De Brabantse Boekhouder

De Brabantse Boekhouder stelt orde op zaken

Marisca Smits - Van Gent is boekhouder. En niet zo maar één. Nee, Marisca verzorgt als De Brabantse Boekhouder met veel plezier de financiële administratie van vele - veelal kleinere - ondernemers. Naast het werk dat ze verricht voor zzp'ers, eenmanszaken en VOF-eigenaren kun je Marisca ook inhuren als interim-boekhouder en is ze ook particulieren van dienst.

Daarbij richt ze zich zoals de bedrijfsnaam al impliceert op klanten uit voornamelijk Brabant, maar in principe zou De Brabantse Boekhouder ook landelijk kunnen opereren, omdat het contact met klanten door het gebruik van speciale software voornamelijk via internet verloopt zonder daarbij het persoonlijke contact uit het oog te verliezen.

“Ik neem de boekhouding graag uit de handen van de ondernemer”

Marisca heeft een duidelijke verklaring waarom kleinere ondernemers zich zo bij haar bedrijf thuis voelen: “Zij voelen zich vaak niet serieus genomen door grotere administratiekantoren. Dat is wat De Brabantse Boekhouder anders maakt: klanten kunnen mij altijd bereiken en waarderen het persoonlijke contact, de laagdrempelige manier van werken en de gunstige tarieven. Ik neem hen de boekhouding graag uit handen, zodat de ondernemer kan doen wat hij of zij het liefste doet: ondernemen!”

Neem contact op met De Brabantse Boekhouder in Den Bosch voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord