Lifeness Coaching

Heistraat 215, 5161 GE
Sprang-Capelle, Noord-Brabant

Telefoonnummer: 06 - 5141 9047

Lifeness Life- & Business Coaching

Sterk aan de slag als zzp'er

Je wordt of bent zzp'er. Eindelijk heb je de stap gewaagd, je hebt een eigen onderneming. Dat is spannend en er zijn een hoop zaken waar je aan moet denken. Vol energie ben je aan dit avontuur begonnen. Natuurlijk ben je goed in jouw vak en in jouw werk. Maar hoe zorg je er nu voor dat je sterk aan de slag gaat? Met een duidelijke focus, zonder afgeleid te worden door allerlei randzaken?

Meld je aan voor de ‘Sterk aan de slag’-workshop

Lifeness Coaching ontwikkelde de ‘Sterk aan de slag’-workshop speciaal voor de zzp'er. Deze workshop geeft je inzicht en helpt je te focussen op de zaken die er echt toe doen. De workshop krijg je per mail toegestuurd en bestaat uit 3 delen (je ontvangt per week één deel):

 1. Sterke focus
  Heb je jouw doel goed voor ogen? Breng het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf in kaart in deel 1 van de workshop.
 2. Sterk financieel inzicht
  Weet je welke omzet en marge je moet halen om je inkomen te garanderen? Breng het verdienmodel van jouw onderneming in kaart in deel 2 van de workshop.
 3. Sterke houding
  Wat zijn je valkuilen en wat zijn de risico’s? Krijg inzicht in de valkuilen en breng de ‘Wat als..’ onderwerpen in kaart in deel 3 van de workshop.
  Investeer in jezelf en jouw bedrijf, meld je vandaag nog aan voor de ‘Sterk aan de slag’-workshop op www.lifenesscoaching.nl. Je zit nergens aan vast en er zijn geen addertjes onder het gras.

De kosten voor de workshop zijn slechts € 195,- excl btw.

Samen aan de slag!

Elk cursusonderdeel mag je (hoeft niet) ingevuld terugsturen aan Lifeness Coaching. De coach zal deze doorkijken en je helpen je antwoorden verder te finetunen. De kosten hiervoor? Niks! De Lifeness coach helpt je graag op weg. En heb je na afronding van de ‘Sterk aan slag’-workshop behoefte aan de (structurele) begeleiding door een coach? Of zou je liever zo af en toe even brainstormen? Dat kan! Wanneer we samen aan de slag gaan is alles is mogelijk!

Over Lifeness Coaching

Uniek aan Lifeness coaching is dat het geleerde ook in de praktijk wordt gebracht. Het laat je groeien als ondernemer door te doen. Je leert hoe je jouw doelen kunt bereiken, welke acties dienen te worden ondernomen én welke houding je aan moet nemen om deze acties ook daadwerkelijk te laten gebeuren.

Het resultaat is dat je topprestaties levert, je zakelijk succesvol bent en privé optimaal geniet. Het start bij jou! Maak werk van jezelf, start jouw groei als ondernemer vandaag! Laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Dat kost niks maar levert je uiteindelijk ontzettend veel op!

Meld je aan voor de ‘Sterk aan de slag’-workshop op de site www.lifenesscoaching.nl of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier - uiteraard zonder verplichtingen!

Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.