gasten online
Registreer en profiteer!
 

BloomTown

Trekvogelweg 145, 3815 LD
Amersfoort, Utrecht

Telefoonnummer: 06 - 5728 3649

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

BloomTown Marketing & Branding

Wat heb je nodig?

…om effectief met je (ideale) klant te communiceren?

Het juiste antwoord weten op die vraag kan je activiteit als zzp'er natuurlijk een flinke boost geven. Bedrijven als Apple, Asana, of Coolblue hebben die vraag dan ook lang geleden voor zichzelf beantwoord. Toch is dit meestal niet de vraag die gesteld wordt. Men wil weten of BloomTown een website voor ze kan maken, of Marketing- en SEO-teksten schrijven, maar bijna niemand stelt de hamvraag.

Communiceren gaat over menselijke ‘waarden’ en ‘motivaties’. De wereld om ons heen is enorm ‘luidruchtig’ en keuzes maken wordt steeds ingewikkelder. Jouw ideale klant loopt daardoor tegen allerlei onzekerheden aan, waarvan hij of zij hoopt dat jij die wegneemt. Dat doe je effectief met communicatie die aansluit bij ‘hun wereld’.

Met zoveel lawaai in de wereld zal je van tevoren dus goed moeten bedenken hoe jij wil dat je ideale klant jouw product en/of service leert kennen en inschatten. Vertrouwen opbouwen met een klant loopt voornamelijk via het gevoel, al zijn we er zelf misschien van overtuigd dat we meestal rationele beslissingen nemen.

Om je te helpen jou product of service consequent en effectief te communiceren, en zo vertrouwen op te bouwen bij je doelgroep, biedt BloomTown verschillende webdesign-, webtekst- en marketing-opties. Wil je meer weten hierover? Ga dan naar www.bloomtown.nl, of neem contact op via het formulier hieronder.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord