gasten online
Registreer en profiteer!
 

ASG Financial Services

Veersedijk 59, 3341 LL
Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland

Telefoonnummer: 06 - 1055 8824

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Boekhoudkantoor ASG Financial Services

ASG Financial Services is een jonge en flexibele organisatie gevestigd te Hendrik Ido Ambacht.

Wij richten ons met kwalitatief hoge diensten tegen scherpe tarieven op onder meer zzp'ers.

Als jouw ‘financiële huisarts’ denken en doen we actief met je mee. We voelen ons oprecht betrokken bij de zaken waar jij mee bezig bent. We luisteren, vragen, voelen, proeven, signaleren, stellen een diagnose, behandelen, verwijzen eventueel door en/of voorzien je van een praktische oplossing. Altijd op een integere, betrouwbare manier.

ASG Financial Services helpt starters in de beginfase door de fundamentele zaken goed neer te zetten om zodoende kosten te besparen in de toekomst. Wij stimuleren je om vanaf het eerste begin de boekhouding op orde te hebben en te houden. Omdat je daar veel profijt van hebt en jouw bedrijf daardoor nog meer kans van slagen maakt.

We nemen je deze zaken uit handen zodat je tijd hebt om dat te doen waar je goed in bent: ondernemen. Dit doen wij tegen scherpe tarieven waarbij wij starters bovendien een korting geven van 25% voor het eerste jaar. Omdat wij werken met vaste tarieven, word je achteraf niet verrast door ongespecificeerde hoge rekeningen.

De werkzaamheden van ASG Financial Services bestaan onder andere uit het verzorgen van de financiële administratie, het doen van aangiften omzetbelasting en de aangifte inkomstenbelasting. Daarnaast leveren wij nog allerlei advieswerkzaamheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier en zorg dat je als zzp'er maximaal profiteert van alle fiscale voordelen.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord