gasten online
Registreer en profiteer!
 

Annemarie Janse

Berkelstraat 131, 3522 EM
Utrecht, Utrecht

Telefoonnummer: 06 - 5469 5708

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Annemarie Janse - webdesign en online marketing

Je eigen website

Wil je een goed doordachte website waarop je met je verhaal mensen inspireert, laat zien wat je te bieden hebt of producten wilt verkopen? Kies de website die bij jou past.

Wat krijg ik bij elke website?

 • WordPress site
 • website is 100% je eigendom
 • jij kiest lettertypes en kleuren
 • jouw teksten en afbeeldingen
 • contactformulier
 • mogelijkheid om te bloggen
 • beveiligd tegen hacks
 • vindbaar in Google
 • links naar je social media
 • SSL veiligheidscertificaat
 • zelf aan te passen
 • onderhoudsplan

Je bestaande site verbeteren?

Misschien is een compleet nieuwe site voor jou helemaal niet nodig. Het zou zomaar kunnen dat je met een paar gerichte acties je bestaande site enorm kunt verbeteren. Vraag een gratis Quick Scan van je Website aan en binnen een paar dagen weet jij hoe het ervoor staat met je site.

Op zoek naar hulp bij WordPress?

Als je prima overweg kunt met je eigen WordPress site en het liefst alles zelf blijft doen, loop je soms toch tegen dingen aan die je niet opgelost krijgt. Bij mij kun je WordPress hulp afnemen. Dit kan al vanaf een enkel los uur a €60,00 ex BTW, maar als je nu al weet dat je meer uren nodig hebt is een urenpakket voordeliger.

Online Marketing

Hoe houd je als drukbezette ondernemer contact met je doelgroep en zorg dat je je regelmatig laat zien op social media? Ik creëer content die waarde toevoegt en laat zien wat je te bieden hebt.

Je huidige social media verbeteren?

Misschien wil je je social media helemaal niet uit handen geven. Maar zou je het wel prettig vinden als iemand eens met je meekijkt hoe je het doet. Je complimenten geeft over wat er al goed gaat en tips over wat er beter kan. Vraag een gratis Quick Scan van je Social Media aan en binnen een paar dagen weet jij hoe het ervoor staat.

Wat maakt mijn online marketing zo speciaal?

Afgestemd op je doelgroep
Ik bepaal samen met jou je doel en je doelgroep. Zo zorg ik ervoor dat je communicatie aansluit bij de behoefte van je doelgroep. Dit geldt zowel voor de inhoud als ook voor de stijl. Informatie waar niemand op zit te wachten wordt niet gelezen. En informatie met de verkeerde ‘tone of voice’ slaat niet aan.
Passend bij de stijl van je bedrijf
Ik zorg ervoor dat je in je online communicatie dezelfde stijl gebruikt als op je website, in de gesprekken die je met je klanten hebt en dat het past bij wie jij zelf bent. Elke communicatie is namelijk een visitekaartje van je bedrijf.
Gestructureerde opbouw
Over elke communicatie denk ik met je na: wat is de boodschap, hoe ga je die brengen, op welke manier, in welke volgorde? Ad hoc berichten rondstrooien heeft nog nooit effect gehad. Zelfs niet op social media waar alles vluchtig lijkt.
Mooie lay-out in je huisstijl
Ik verwerk je huisstijl in alle communicatie: van logo’s en lettertypes tot kleurgebruik en sfeer. Want hoe gaaf is het als mensen jouw bedrijf al herkennen aan de lay-out van je berichten?

Interesse?

Neem contact met mij op via mijn website of onderstaand contactformulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord