gasten online
Registreer en profiteer!
 

Adminnovation B.V.

Nederlandstraat 170, 1363 DB
Almere, Flevoland

Telefoonnummer: 06 - 3803 5232

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Boekhouder Adminnovation B.V.

Administratiekantoor / belastingpraktijk Adminnovation richt zich op zzp’ers en de kleine ondernemingen en stichtingen. Door ons specifiek op deze doelgroep te richten kunnen wij de juiste dienstverlening bieden.

Begeleiding naar ondernemerschap

Wil je als zzp’er/ondernemer beginnen in jouw vakgebied maar weet je niet hoe je alles moet regelen, dan kunnen wij jou daarbij ondersteunen. Wij hebben ervaring in het begeleiden van mensen naar het ondernemerschap.

Ook als je al bent begonnen als zzp’er/ondernemer, ben je bij ons aan het juiste adres. Jij wilt je geen zorgen maken om je administratie, maar je energie steken in jouw eigen bedrijf. Wij kunnen het administratieve deel van jou overnemen. Wij kunnen alles van a tot z verwerken.

Wij begrijpen dat je overdag met jouw onderneming bezig wilt zijn, vandaar dat je ons ook kunt bereiken in de avond en in het weekend.

Onze dienstverlening bestaat uit:

  • Startersbegeleiding
  • Verzorgen administratie
  • Samen stellen jaarrekeningen en tussentijdse rapportages
  • Advies
  • Verzorgen fiscale aangiftes particulier en zakelijk

Wij werken voornamelijk met Exact online, in dit online systeem zou jij zelfs je eigen facturen kunnen aanmaken en versturen. Ook kan je hier in de gaten houden wanneer facturen van je klanten vervallen en aanmaningen sturen. Wij kunnen dit uiteraard ook voor jou doen.
Wij werken met pakketten, hierdoor zijn er vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden, heb je vragen of wil je eens kennismaken neem dan contact op via onderstaande contactformulier of bezoek onze website.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord