gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Dossier: webhosting en domeinnaamregistratie

Voor een zzp'er is een website een vereiste voor succes. Het is je online visitekaartje en de manier om potentiële klanten met je te laten kennismaken. Daarom heb je webhosting en een domeinnaam nodig. In dit dossier vind je handige tips en artikelen om je daarmee te helpen!

In 6 stappen je website online met WordPress

Als zzp'er wil je natuurlijk graag een website. Uiteraard kun je dit uitbesteden, maar waarom als je ook zelf snel een professionele site in elkaar kunt klikken? Zo bleek uit onderzoek dat bijna 70% van de zzp'ers hun website zelf met WordPress maakt. Check hoe je in 6 stappen je WordPress-website online hebt!

Meer informatie

Welke domeinextensie moet je kiezen?

Een goede, unieke domeinnaam is ontzettend belangrijk voor je online succes. Het is immers het adres, waarop jouw klanten je kunnen vinden. Naast het veelgebruikte .NL-domein heb je ook de keuze uit een grote hoeveelheid nieuwe extensies. Denk aan bijvoorbeeld .SHOP, .STORE of .WEBSITE. Is het nuttig om dat te overwegen of kun je beter een .NL-domeinnaam kiezen?

Meer informatie

5 tips om meer omzet uit je website te halen

Jij bent vanzelfsprekend de juiste persoon voor de klus van je potentiële klant. Alleen, je kunt nog zo goed zijn, maar als niemand je vindt, dan verkoop je niets. Hoe zorg je dat je website goed in zoekmachines wordt gevonden en écht iets oplevert? Daarom 5 concrete tips om te zorgen dat jij meer uit je website haalt.

Meer informatie

Een snellere website met Redis in WordPress

Redis is een geavanceerde cachingtechniek, waarmee jij de snelheid van je website flink kunt verbeteren. Heb je bijvoorbeeld een webshop met veel productinformatie en -afbeeldingen, dan heb je hier flink baat bij. Iedere seconde laadtijd kost je namelijk klanten. Een snelle website is dus van levensbelang. Check hoe je Redis in WordPress activeert.

Meer informatie

 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.