gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Dossier: verzekeringen als zzp'er

Als zzp'er heb je volledige vrijheid: je bepaalt zelf hoe jij jouw bedrijf runt, welke kant jij opgaat met jouw onderneming en kiest zelf uit welke opdrachten je wel of niet doet. Maar volledige vrijheid betekent ook veel risico's. Want wat als jouw inkomen wegvalt door bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid? Misschien heb jij geen tijd of behoefte om je te verdiepen in verzekeringen. Daarom hebben wij een aantal tips voor je uitgezocht, zodat je dat zelf niet hoeft te doen. In samenwerking met onze partner VerVier, financieel specialist, geven we een aantal tips.

Drie gratis AOV offertes

Arbeidsongeschikt worden: je moet er niet aan denken. Toch is het belangrijk om na te denken over wat er gebeurt met jouw inkomen. Als lid van Het Ondernemerscollectief kun je via onze partner VerVier drie gratis offertes opvragen voor een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering. VerVier gaat op zoek naar welke maatschappij en welke verzekering het beste bij jouw persoonlijke situatie én jouw wensen past.

Vraag hier gratis drie gratis offertes op!

Meer informatie

Korting op het Bedrijvenpakket ZZP bij Allianz

Wil jij alles in één keer goed geregeld hebben? Dat kan. VerVier raadt jou het Bedrijvenpakket voor zzp'ers van Allianz aan. Hiermee kun jij zelf jouw verzekeringspakket samenstellen. Je kiest zelf uit aan welke verzekeringen jij behoefte hebt: of dat nu aansprakelijkheid, rechtsbijstand of een autoverzekering is. Bovendien kun je zelf kiezen in welke termijnen jij jouw premie betaalt, of dat nu per maand, kwartaal, half jaar of per jaar is. Bovendien krijg je als lid van Het Ondernemerscollectief maar liefst 10% korting als je zes of meer verzekeringen kiest.

Meer informatie

Uitgebreide en scherp geprijsde autoverzekering voor jou als zzp'er!

Ga met een gerust hart de weg op met een goede autoverzekering. VerVier en Het Ondernemerscollectief bieden je een korting aan op jouw autoverzekering bij Allianz. Je bent verzekerd van een uitgebreide dekking, uitstekende service en een scherpe prijs. Bij het afsluiten van een verzekering krijg je een gratis jaarlidmaatschap op Het Ondernemerscollectief. Meer weten en vrijblijvend je premie berekenen? Klik op onderstaande link!

Meer informatie

11 tips voor een betaalbare arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Afgelopen maand werd Martijn Pennekamp geïnterviewd door de Metro naar aanleiding van een onderzoek van het CBS met als uitkomst dat maar liefst 80% van de zzp'ers niets heeft geregeld voor hun AOV. Feitelijk betekent dit dat ruim 800.000 zzp'ers niet verzekerd zijn van inkomen bij ziekte. Schokkend!

Meer informatie

 
 

Heb jij recht op geld uit het coronafonds?

Start gratis de ZZP Coronascan

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord