gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Digitaal factureren als zzp'er

Digitaal factureren, of e-factureren, is elektronisch factureren. Elektronisch factureren is het versturen van facturen op elektronische wijze, digitaal factureren, of e-facturatie genoemd. Tegenwoordig heeft de e-factuur dezelfde status als de papieren factuur en is deze ook volledig erkend door de Belastingdienst.

Andere artikelen uit dit dossier:

Waar moet een factuur aan voldoen?

Een factuur is pas rechtsgeldig als hij aan een aantal, door de Belastingdienst opgestelde eisen, voldoet. Als jouw factuur niet aan de gestelde vereisten voldoet, is hij niet rechtsgeldig en kan de ontvanger bijvoorbeeld geen gebruik maken van de btw-aftrek. Dat geldt natuurlijk ook voor jezelf.

Meer informatie

Je eigen onderneming starten in een handomdraai

Het is mooi weer en onderweg naar je baas zie je ze zitten met hun laptopje op het terras: de ondernemers. Met wat afgunst, maar ook respect, kijk je achterom. Hoe doen ze dit toch? Je loopt al een tijd met het idee in je achterhoofd je eigen onderneming te starten. Toch blijf je de concrete stap uitstellen. Zonde!

Meer informatie

 
 

Boekhoudpakket vergelijken?

Op zoek naar een geschikt boekhoudpakket als zzp'er? Vergelijk hier diverse pakketten!

boekhoudpakketten vergelijken

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord