gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Zzp'ers verdienen een feestje

1 april 2014

Jarenlang zat ik vast in het keurslijf van een vaste baan. Ik was bedrijvenadviseur met een 8 tot 5 baan bij de grootste mkb-bank van Nederland. Goedbetaald weliswaar, leuke collega’s en een goede werksfeer.

Tot ik in 2011 koos voor de onzekerheid om te starten als zzp’er. Veel vrijheid, zelf bepalen wat mijn werktijden werden, geen beoordelingen meer, geen gezeur. Echt beloond worden voor je eigen inzet.

Personeelsfeestjes

Het leukste aan mijn vaste baan vond ik de personeelsfeestjes. Meerdere malen per jaar leuke dingen doen met collega’s. Banden versterken, informeel optrekken met collega’s van andere afdelingen, stoom afblazen, nieuwe contacten leggen. Die personeelsfeestjes waren verder goed voor de algehele sfeer tussen de schakels van de bank waar ik werkte.

Zelf organiseerde ik deze feestjes met mijn collega’s. De reacties voor, tijdens en na de feestjes gaven mij een energieboost. Echter als zzp’er ben je geen personeel meer. Weg feestjes, weg onderlinge banden bouwen, weg energie-boost.

Lets ZZParty

Al snel vond ik dat er een “personeelsfeestje” voor zzp’ers moest komen. Een mooi moment om andere zzp’ers te ontmoeten, maar ook een moment om mijn partners en de partijen waarmee ik samenwerk informeel te verbinden. Josje Damsma van Jo Cadeau herkende zich in deze unieke manier van verbinden en samen met haar is de opzet voor de ZZParty ontstaan.

Verbinden

Verbinden, netwerken, maar vooral een feestje vieren is gegarandeerd met de beste soul band van Nederland, Jasper Runneboom (eigenaar ZZPagenda die nog "echte" plaatjes draait) en Alexandra Smith die motiveert en haar boek, 100 dagen dankbaarheid; dagboek van een zzp'er in crisistijd, signeert. Verder kunnen de ZZParty gangers elkaar verkopen op de ZZParty Marktplaats en hebben we een heuse ZZParty styling coach welke onze bezoekers van de nodige tips zal voorzien.

Terug naar overzicht

Martijn Pennekamp

Martijn Pennekamp is de oprichter van het startersplatform ikwordzzper.nl en het ledenplatform Het Ondernemerscollectief. Volg hem via Twitter via @ikwordzzper of word fan van zijn Facebook pagina.

Meer blogs van Martijn Pennekamp

9 april 2020

Opinie: Misbruik maken van Tozo: Wat mij betreft boete €10.000,-

16 maart 2020

Deze 7 tools zijn heel handig om thuis mee te werken als zzp'er

13 maart 2020

Zo maak je van een coronaprobleem een coronakans als zzp'er

Toon alles...

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord