• Laatste update:
 • Plaatsingsdatum:
 • Update datum:
 • Leestijd: 2 min

Waarom ik heb gekozen voor Interpolis ZekerVanJeZaak

Als ondernemer heb ik direct na de start van mijn bedrijf een Interpolis ZekerVanJeZaak pakket afgesloten. Gemakkelijk direct online te regelen via de Rabobank. In deze blog ga ik je uitleggen waarom ik voor ZekerVanJeZaak heb gekozen en deel ik mijn ervaringen met dit flexibele verzekeringspakket voor zzp’ers.

Met ZekerVanJeZaak had ik alles meteen goed geregeld

Een van de moeilijkste dingen in het leven van een ondernemer is het voorspellen van de groei van je bedrijf. Toen ik ruim tien jaar geleden begon als zzp’er had ik natuurlijk een groeistrategie, maar hoe het avontuur in de praktijk zou uitpakken moest nog blijken. Ik vond het wel belangrijk om mijn verzekeringen meteen goed te regelen. Het geeft mij een gerust gevoel als ik daar verder geen omkijken meer naar heb. Ook niet als ik bijvoorbeeld weer eens een extra bureau en bureaustoel koop.

Waar ik eigenlijk naar op zoek was voor mijn bedrijf, realiseerde ik mij, was een zakelijk verzekeringspakket waarin de verzekeringen met mij mee zouden groeien. Na een oriëntatie op het aanbod in de markt kwam ik uit bij ZekerVanJeZaak, een verzekeringspakket voor startende zzp’ers dat deze mogelijkheid biedt. Als mijn bedrijf groeit, dan groeien mijn verzekeringen met mij mee. Heb ik schade, dan is alle inventaris gewoon verzekerd.

Wat ik er in een jaar allemaal bij koop aan nieuwe spullen hoef ik niet meteen door te geven. Ik hoef dus niks aan te passen op het moment dat ik meer inventaris of apparatuur aanschaf. Dat geef je pas achteraf bij het actualiseren door.

Alles overzichtelijk bij elkaar in één pakket

Daarbij heb ik met ZekerVanJeZaak al mijn verzekeringen overzichtelijk bij elkaar in één pakket. Ik ben begonnen met 3 verzekeringen die ik toen nodig had, maar dat werden er al snel meer. Het pakket is heel flexibel, online kun je alles makkelijk aanpassen.

Lees ook: 5 meest gekozen verzekeringen door zzp'ers

Zeker voor startende zzp’ers is dat erg handig. Ondernemen is per slot van rekening voor een belangrijk deel ook inspelen op verandering in de markt. Je weet nooit precies wat je later nodig hebt aan spullen. Met ZekerVanJeZaak maakt dat niet uit.

Blijkt na een tijdje dat je toch een auto nodig hebt, dan kun je de autoverzekering gemakkelijk toevoegen. Of wil je een snellere laptop kopen en heb je al wel je inventaris verzekerd maar nog niet je draagbare elektronische spullen? Dan verzeker je die eenvoudig erbij.

Uitgebreide dekkingen die perfect op elkaar aansluiten

Sowieso bieden de verzekeringen in het ZekerVanJeZaak pakket uitgebreide dekkingen. Met als extra voordeel dat alles perfect op elkaar aansluit. Zo weet ik zeker dat ik nooit 2 keer voor hetzelfde risico verzekerd ben.

In de polisvoorwaarden kun je trouwens precies nalezen voor welke risico’s je bent gedekt en welke uitzonderingen er zijn, in helder taalgebruik, zonder kleine letters.

Zeker in deze coronatijd blijkt maar weer eens hoe belangrijk het is dat je alle vrijheid hebt om te reageren op veranderingen.

Martijn Pennekamp

Nevenactiviteiten zijn standaard meeverzekerd

Wat ik persoonlijk erg prettig vind: nevenactiviteiten zijn standaard meeverzekerd, volgens dezelfde voorwaarden die je al had bij het afsluiten van het pakket. Ik ben nogal een ondernemend type en heb ik in de loop van de jaren als heel wat concepten bedacht en uitgevoerd.

Hoe fijn is het dan dat ik mij niet iedere keer druk hoef te maken over mijn verzekeringen? Zo behoud ik mijn focus op ondernemen. Zeker in deze coronatijd blijkt maar weer eens hoe belangrijk het is dat je alle vrijheid hebt om te reageren op veranderingen.

Stel dat je in normale tijden werkt als kapper en nu – door de lockdown - tijdelijk een webshop begint voor de met haarproducten. Dan is die activiteit  gewoon meeverzekerd, evenals de extra voorraad haarproducten. Bij veel verzekeraars is dat niet het geval.

Nu met extra voordeel voor starters!

ZekerVanJeZaak biedt mij als ondernemer alle vrijheid om met mijn bedrijf te groeien, zonder dat ik mij zorgen hoef te maken over de dekkingen van mijn verzekeringen. Ik kan mij volledig concentreren op het daadwerkelijke ondernemen met de zekerheid dat ik alle ruimte heb om investeringen te doen of nieuwe activiteiten te ontplooien.

ZekerVanJeZaak sluit je snel en eenvoudig af via de Rabobank. Voor de prijs hoef je het niet te laten. De premie is scherp - afhankelijk van de verzekeringen die je kiest en de gewenste dekking. En heb je een verzekering niet meer nodig? De verzekeringen van ZekerVanJeZaak zijn dagelijks opzegbaar.

Let op: Als starter profiteer je nu van een speciale aanbieding!!

De eerste 6 maanden is de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket nu helemaal gratis! En dat niet alleen: ook de aanvullende beroeps-, bestuurders- én CAR-verzekering zijn een half jaar gratis.

Klik hier voor deze unieke aanbieding.


Ik zou zeggen, aarzel niet en profiteer ervan!

 

Onze partners

Blogs

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
  at ASP._Page_Views_Shared_dtGMBanner_cshtml.Execute() in D:\Webhosting\Umbraco\www.ikwordzzper.nl\Views\Shared\dtGMBanner.cshtml:line 16
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
  at System.Web.Mvc.RazorView.RenderView(ViewContext viewContext, TextWriter writer, Object instance)
  at System.Web.Mvc.BuildManagerCompiledView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  at Umbraco.Web.Mvc.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  at System.Web.Mvc.HtmlHelper.RenderPartialInternal(String partialViewName, ViewDataDictionary viewData, Object model, TextWriter writer, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
  at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at Our.Umbraco.DocTypeGridEditor.Web.Extensions.HtmlHelperExtensions.RenderDocTypeGridEditorItem(HtmlHelper helper, IPublishedElement content, String editorAlias, String viewPath, String previewViewPath, Boolean isPreview)
  at ASP._Page_app_plugins_doctypegrideditor_render_DocTypeGridEditor_cshtml.Execute() in D:\Webhosting\Umbraco\www.ikwordzzper.nl\app_plugins\doctypegrideditor\render\DocTypeGridEditor.cshtml:line 28
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
  at System.Web.Mvc.RazorView.RenderView(ViewContext viewContext, TextWriter writer, Object instance)
  at System.Web.Mvc.BuildManagerCompiledView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  at Umbraco.Web.Mvc.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  at System.Web.Mvc.HtmlHelper.RenderPartialInternal(String partialViewName, ViewDataDictionary viewData, Object model, TextWriter writer, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
  at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model)
  at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_Base_cshtml.Execute() in D:\Webhosting\Umbraco\www.ikwordzzper.nl\Views\Partials\grid\editors\Base.cshtml:line 20
Terug naar overzicht
Martijn Pennekamp

Martijn Pennekamp

Martijn Pennekamp is de oprichter van het startersplatform ikwordzzper.nl en het ledenplatform Het Ondernemerscollectief. Volg hem via Twitter via @ikwordzzper of word fan van zijn Facebook pagina.

Bespaar € 1000,- per jaar op je leasekosten met Financial Lease

Kun je de kosten van ooglaseren aftrekken van de belasting als zzp’er?

Writers block bestrijden als freelance schrijver

UBL facturen: wat je moet weten als zzp'er

Zo kun je zelf je Google Ads campagnes verbeteren

Waarom de opkomst van de zzp-leraar een positieve ontwikkeling is

Vijf zaken waar je op moet letten bij de btw-aangifte over het vierde kwartaal

Geen belasting tot een winst van € 30.439,- in 2021 als zzp'er

Goedkopere energie voor zzp’ers met deze tips

Aansprakelijkheidsverzekering voor zzp'ers, wanneer is dat slim?

Acquisitie als zzp'er! Moeilijk of juist niet?

Unieke combinatie pensioen en arbeidsongeschiktheidsverzekering populair bij zzp-ers!

Waarom ik mijn pensioen opbouw bij BrightPensioen

Wat zijn de fiscale aftrekposten als zzp'er?

Boekhouden: zelf doen of uitbesteden als zzp-er?

Geen inkomstenbelasting als zzp'er in 2019 tot een winst van € 28.047

Tijd en geld te kort om werk te maken van sociale media? Met Bonc ben je 'tjoep, tjoep: klaar!'

Hoeveel geld kan ik lenen als zzp’er?

Thuiswerken en je energiekosten: de voordelen en regels

Gratis uren- en kilometerregistratie in excel 2021

Overheid mag zzp'ers gerust vragen om tegenprestatie

Wat is het verschil tussen Broodfonds, SharePeople, Ziektefonds, Voorzieningenfonds, Ziektevangnet en SamSamkring?

Zo bespaar je € 750,- op je internetkosten als zzp'er

Weet wat je netto mag besteden als zzp'er

Maar € 872 betalen voor jouw fiets van € 2000 als zzp’er!

Het urencriterium van 1225 uur: wat telt wel en niet mee?

Opinie: Misbruik maken van Tozo? Wat mij betreft boete €10.000,-

Geen belasting tot een winst van € 29.185 in 2020 als zzp'er

Bedrijfsmiddelen, aftrekposten en belastingvoordeel in 2020

Webinars geven als zzp’er? Een goed idee, zeker in coronatijd

Zo zorg je ervoor dat je online wordt gevonden als zzp’er

Waarom ik heb gekozen voor SharePeople

Mijn ervaring met Deck Verzekeringen

Privé of zakelijk geld lenen als zzp’er: dit zijn je mogelijkheden

Bespaar niet op een boekhoudprogramma en zakelijke rekening

Deze 7 tools zijn heel handig om thuis mee te werken als zzp'er

Zo maak je van een coronaprobleem een coronakans als zzp'er

Waarom de verplichte AOV voor zzp'ers een heel slecht idee is

Ik wil een website (laten) maken, hoeveel budget heb ik nodig?

Tips om een passend thema te kiezen voor je WordPress website

Bespaar tot € 200,- op je zorgverzekering bij VGZ als ondernemer

Wat zijn de mogelijkheden als mijn ideale domeinnaam bezet is?

zzp'er voor hun pensioen geraakt door komende belastingwijzigingen!

De nieuwe Kleine Ondernemersregeling (KOR) dit moet je weten!

Tips voor snellere wifi op kantoor

Eenvoudig jouw online omzet verhogen als zzp'er

Veilig op openbare wifi werken als zzp'er

Tips om jouw online omzet te verhogen als zzp'er

Wie helpt samen met ons (startende) zzp'ers op weg?

Ben jij ook ondernemer voor de inkomstenbelasting?

Hoe een klein ongelukje een zzp’er €10.000,- kostte

Deliveroo legt bom onder schijnzelfstandigheid zzp'er

9 tips voor effectief en succesvol netwerken

5 modellen die je in 2018 als youngtimer kunt rijden

Geen auteursrecht: rechtmatig stockfoto’s gebruiken kan!

11 tips voor een betaalbare arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Zakelijk etentje? Uit eten als zzp’er goedkoper geworden!

Hoe mijn vakantie gered werd...

Moet je als zzp'er meerdere opdrachtgevers hebben voor de Belastingdienst?

Zakelijk rijden: zzp'er durf te vragen!

Als zzp’er na één jaar een hypotheek met NHG

Zuinig rijden: (on-) zinnig?

Zorgen de zzp modelovereenkomsten voor chaos vanaf 1 mei 2016?

Tom de Ridder is dure grap voor de zzp’er

Zzp pensioen sigaar uit eigen doos?!

Hero en Dirk, reddende engelen van de zzp’ers

Waarom je nooit een 1-pagina site moet willen hebben

Hoeveel pensioen mag je opbouwen als zzp'er?

5 tips om beter bereikbaar te zijn als zzp'er

Misverstanden over de Verklaring Arbeidsrelatie (VAR)

Freelancen of zzp'en anno 2015: 10 praktische tips

Zzp’ers onder armoedegrens? Ja d'uh!

Altijd en overal kunnen werken als zzp'er

Zzp’ers in de zorg zijn zo zielig niet

10 tips voor een goed ondernemingsplan

ZZP Pensioenfonds is een wassen neus

Zzp-ers verdienen een feestje

Weg met die arbeidsongeschiktheidsverzekering zzp’ers!

Online marketing | Zien en gezien worden als zzp'er

De eerste 3 stappen

Kosten opleiding aftrekbaar als zzp'er!