gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Waarom ik fan ben van DriveGuide

7 november 2017

Via onze Facebookgroep Zzp’er durf te vragen krijgen ik en mijn leden iedere week de vraag: “Wat is nou écht de makkelijkste en goedkoopste manier om als ondernemer zakelijke rittengegevens in één oogopslag te verzamelen?" Ik begon me te verdiepen in de mogelijkheden die er zijn en stuitte op DriveGuide. Sindsdien ben ik fan!

Verzamelen van jouw ritgegevens

DriveGuide is namelijk een gadget waarmee je jouw kilometerregistratie, rijgedrag, autostatus en parkeergegevens kunt vastleggen via een app die rechtstreeks gekoppeld wordt aan jouw auto. Met de betaalstop parkeren functie meet ‘ie automatisch wanneer je weer wegrijdt; je betaalt dus nooit teveel parkeerkosten. Je olie bijvullen of temperatuur te hoog? Dat zie je in de DriveGuide app. Ook zie je wanneer jouw auto weer een onderhoudsbeurt of APK nodig heeft. Ook heb je recht op pechhulp. De DriveGuide is in elke auto (gebouwd na 1997) te installeren, het bestaat namelijk alleen uit een stekker en een app. Die stekker wordt ingeplugd op de ODB-poort van jouw auto. Mocht de stekker eventueel in de weg zitten dan kun je hem kosteloos laten inbouwen.

Fiscus- en opdrachtgeversproof

Bijkomend voordeel van deze manier van het registeren van jouw ritten is dat het 100% fiscusproof is. Door de gps tracking is er geen discussie mogelijk, ook niet voor jouw opdrachtgever die je een declaratie van jouw kilometers mag sturen 😊.

En dan komt nu het mooiste

De DriveGuide kost maar € 40 per jaar: dat is iets meer dan € 3 per maand (!). Dit is exclusief de borg van € 50, echter krijg je dat bedrag weer terug als je de DriveGuide retourneert. Voor dat bedrag ga je toch niet zelf zitten rommelen in Excel?!

Je kunt ook kiezen voor pakket Slim en Zorgeloos, wat je € 7,50 per maand kost en je tevens pechhulp onderweg biedt. Ook krijg je dan een PA (persoonlijk assistent): de buddy. De buddy helpt je bijvoorbeeld met medische of technische hulp, maar ook als je onverhoopt wordt omgeleid of andere vragen hebt.

Ik daag je uit!

Ik zie genoeg rittenregistratiesystemen en andere mobiliteitshulpmiddelen voor ondernemers voorbij komen om je te kunnen zeggen dat ik in elk geval nog niet eerder zo'n scherp geprijsde tool heb gezien. Jij wel? Laat het me weten.

Tip

Omdat ik zo enthousiast ben heb ik DriveGuide benaderd of ze mijn leden een korting kunnen geven. Dat is gelukt: gebruik de code OC2017 en betaal € 38 voor het eerste jaar gebruik van DriveGuide. Je vindt de korting op DriveGuide via Het Ondernemerscollectief op deze pagina!

Word ook lid van onze Facebookgroep!

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je advies?

Terug naar overzicht

Martijn Pennekamp

Martijn Pennekamp is de oprichter van het startersplatform ikwordzzper.nl en het ledenplatform Het Ondernemerscollectief. Volg hem via Twitter via @ikwordzzper of word fan van zijn Facebook pagina.

Meer blogs van Martijn Pennekamp

13 november 2019

7 tips om zelf te boekhouden zonder boekhouder als zzp’er

23 oktober 2019

zzp'er voor hun pensioen geraakt door komende belastingwijzigingen!

4 september 2019

De nieuwe Kleine Ondernemersregeling (KOR) dit moet je weten!

Toon alles...

 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.