gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Voordelig investeren in 2014

28 april 2014

We gaan er weer met zijn allen tegenaan. Goed nieuws! Hoe zit het nu precies met investeren? Welke regels zijn van toepassing? Ondernemers kunnen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) in aanmerking komen. Er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

We gaan er weer met zijn allen tegenaan, goed nieuws afgelopen week te lezen op Nu.nl.

Hoe zit het nu precies met investeren? Welke regels zijn van toepassing?

Ondernemers kunnen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) in aanmerking komen. Er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Sommige investeringen zijn uitgesloten van investeringsaftrek. En natuurlijk is er weer iets veranderd. We hebben allemaal te maken met de fiscale spelregels waar je soms slim mee moet omgaan als zzp'er.

Probeer er ook in 2014 handig gebruik van te maken!

Het kan je geld opleveren als je slim omgaat met je investeringen. Er geldt een drempelbedrag van € 2.300,-. Als je totale investeringen onder dit bedrag blijven heb je geen recht op aftrek. Ga je veel investeren als zzp'er? Dan is het wellicht handig om een aantal investeringen uit te stellen tot volgend jaar. De investeringsaftrek wordt lager als je boven bepaalde bedragen uitkomt.

Voor meer informatie kun je altijd met ons contact opnemen of zoek een boekhouder bij jou in de buurt via www.zzpboekhoudkantoor.nl en lees eerst even dit artikel over kleinschaligheidsinvesteringsaftrek in de kennisbank met meer tips

Terug naar overzicht

John Norder

J.M. (John) Norder FFP RB is met zijn kantoor, Financieel Centrum Alkmaar, partner van ikwordzzper.nl. Een administratiekantoor dat graag met je meedenkt.

Je kunt John volgen via Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn of bezoek zijn website.

 

Meer blogs van John Norder

5 maart 2015

Studiekosten nog aftrekbaar over 2014?

16 januari 2015

Jaarrekening en winst: waar moet je aan denken?

17 december 2014

Netwerken: is dat ook iets voor jou als zzp'er?

13 november 2014

Pensioenfonds voor zzp'ers; wat zijn de alternatieven?

10 september 2014

Ben jij ondernemer? Hoe zit het precies?

Toon alles...

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord