gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Online een AOV sluiten? Kies voor advies én voordeel!

16 februari 2015

Internet heeft ons leven drastisch veranderd. Tegenwoordig kun je alles online kopen. Vaak heb je geen verkoper of tussenpersoon meer nodig. Dat is in veel gevallen goed nieuws, want daar wordt je product goedkoper van. Maar hoe zit dat met producten en diensten waarbij deskundig advies van groot belang is? Een arbeidsongeschiktheidsverzekering sluit je immers niet in een impuls af. Het is in eerste instantie geen klik-en-sluit-product.

Helukkig kun je ook kiezen voor een goed advies én een voordelige AOV.

Volop voordeel voor de zelfstandig ondernemer

Of je nu zzp’er of DGA bent, je profiteert van de veranderingen in de markt van de zakelijke verzekeringen. Meer concurrentie tussen verzekeraars zorgt voor dalende premies en meer klantvriendelijkheid. Zo hoef je bijvoorbeeld niet langer meerjarige contracten af te sluiten en termijntoeslagen te betalen. Verder houdt de AFM tegenwoordig scherper toezicht. Het is een kopersmarkt geworden. Je moet alleen wel opletten wat je koopt…

Eerlijk is eerlijk: dit risico wil je niet lopen

Een AOV is een adviesgevoelig en complex product. Dat hoef je niet van ons aan te nemen, dat zegt de AFM zelf. Daarom is het niet verstandig om je eerste AOV online zélf af te sluiten zonder enig persoonlijk contact met een deskundig adviseur. Oké, ondernemers zijn over het algemeen bijzonder intelligent. Maar ze hebben niet overal verstand van. Verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid vereist deskundigheid. Anders zou goedkoop heel snel duurkoop kunnen worden. En dan is het te laat.

Begeleiding van A tot Z

Er zijn tegenwoordig online aanbieders van AOV’s die snel veel geld willen verdienen. Zij laten jou als ondernemer zelf de beslissingen nemen en ondertussen incasseren ze op afstand de afsluitvergoeding en eventueel doorlopende provisie. Niet echt een fijne gedachte, toch? AovXL kiest nadrukkelijk voor een andere manier van werken. Naast het online afsluiten is er ook de mogelijkheid om een deskundig adviseur te nemen die je begeleidt van A tot Z, totdat je een kwalitatief uitstekende AOV hebt gevonden. Die ook nog eens voordeliger is dan de verzekeringen die je online kunt sluiten. Onze collectieve kracht (circa 50.000 aangesloten ondernemers) zorgt daarvoor.

Terug naar overzicht

aovXL

aovXL is een onderdeel van Kendall & Mason welke al meer dan 50.000 hoger opgeleide ondernemers verzekerd van een goede collectieve verzekering. Via deze blog geven ze meer informatie over verzekeringen of stellen actuele onderwerpen aan de kaart. Bekijk ons collectief met aovXL en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Lees hieronder nog meer interessante blogs van het team van aovXL:

Meer blogs van aovXL

7 november 2016

Is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering nuttig?

18 oktober 2016

Misverstanden over de AOV

22 februari 2016

Die knie wil niet, maar de rest doet het nog

3 september 2015

AOV-markt in spagaat

Toon alles...

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord