gasten online
Registreer en profiteer!
 

Hoe ik mijn telefonische bereikbaarheid zakelijk en privé scheid

9 augustus 2016

Telefonisch wilde ik als ondernemer goed bereikbaar zijn, maar niet altijd. Voor mijn familie en vrienden wil ik juist wél altijd bereikbaar zijn. Omdat ik zowel zakelijk als privé mijn 06-nummer gebruikte kwam ik hierdoor al snel in de problemen. Klanten belden me ’s avonds op en in het weekend ging ook steeds vaker de telefoon. Ook gingen klanten mij WhatsApp-berichten sturen, wat ik niet altijd op prijs stelde.

Eigenlijk wilde ik dat klanten mijn persoonlijke 06-nummer niet meer zakelijk zouden gebruiken. Ook wilde ik geen twee simkaarten of twee telefoons. Ik wilde een vast nummer, maar geen vast toestel of vaste aansluiting. Ik ben niet altijd op kantoor, daarom zou het ideaal zijn om een vast nummer te kunnen ‘kopen’ en deze vervolgens te laten doorschakelen naar mijn mobiele telefoon.

Omdat hier nog geen goede dienst voor bestond ben ik deze, samen met een team specialisten, zelf gestart! Zo is een paar jaar geleden de dienst EigenNummer.nl in het leven geroepen. Als eerste onafhankelijke aanbieder op het gebied van ‘vast op mobiel’ bestormden wij de markt. En met succes.

Door EigenNummer.nl te gebruiken kun je zelf bepalen wanneer jij bereikbaar bent. Bij mij komen bellers op werkdagen na 17:00 uit bij mijn zakelijke voicemail, die ik vervolgens per e-mail ontvang. Als ik op vakantie ga laat ik het nummer doorschakelen naar een telefoonservice, dat ook via EigenNummer.nl geregeld kan worden. Een extra voordeel van EigenNummer.nl is dat je ook zelf kunt bellen met het vaste nummer, via de app van EigenNummer.nl. Op deze manier hoef je je 06-nummer nooit meer zakelijk te communiceren en te gebruiken.

En mijn familie en vrienden? Die kunnen me nog altijd bereiken op mijn persoonlijke 06-nummer! Op deze manier scheid ik zakelijk en privé.

Terug naar overzicht

Lennart Visscher

Na in 2009 de opleiding Bedrijfskundige Informatica te hebben afgerond, is Lennart dagelijks bezig met internet en e-commerce. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het managen en optimaliseren van alle online producten die hij met zijn bedrijf Bryght wereldwijd verkoopt.

www.bryght.nl | lennart@bryght.nl | LinkedIn | 0113 - 820 241

Meer blogs van Lennart Visscher

1 september 2016

Bedrijf starten? Denk aan je telefoonnummer.


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord