• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Hoe beperk jij je ondernemersrisico’s?

Risico’s lopen en lef hebben hoort bij ondernemerschap. Een echte ondernemer doet dit echter wel bewust. Je bedenkt hoe je risico’s kunt voorkomen of beperken. Als het nodig is dek je ze af. Misschien pas als je tijd hebt of als je het kunt betalen. Of juist vanaf het begin omdat dat bij je past.

In dit filmpje delen succesvolle collega-ondernemers hun visie op het beperken van bedrijfsrisico’s. Een onthullend kijkje achter de schermen bij jouw ‘peers’, ter inspiratie en herkenning.

Hoe beperk jij slim je ondernemersrisico’s?

Meer inspiratie deze zomer

Dit filmpje is onderdeel van ‘Ondernemers in de spotlight’, een serie korte video’s waarin succesvolle collega-ondernemers hun visie op ondernemerschap en risico’s delen met jou. Zo praten je ‘peers’ ook over:

Blogs

ZZP Agenda

oktober
04
oktober
07
Terug naar overzicht
Sjak van Nieuwkuijk

Sjak van Nieuwkuijk

Sjak is risico- en preventie expert bij Interpolis. Al 30 jaar werkt hij bij Interpolis waarvan de eerste helft als bouwkundig schade-expert. Sinds Interpolis zijn strategie heeft veranderd en zich focust op het voorkomen en beperken van risico’s, helpt hij dagelijks ondernemers om hun bedrijfsrisico’s in beeld te brengen en gepaste preventiemaatregelen te nemen.

Voor meer informatie over risico-inzicht en preventie neem een kijkje op onze speciale starterspagina of neem contact met ons op via preventiedesk@interpolis.nl

Volg Interpolis ook op Twitter en LinkedIn