gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Hoe beperk jij je ondernemersrisico’s?

18 augustus 2014

Risico’s lopen en lef hebben hoort bij ondernemerschap. Een echte ondernemer doet dit echter wel bewust. Je bedenkt hoe je risico’s kunt voorkomen of beperken. Als het nodig is dek je ze af. Misschien pas als je tijd hebt of als je het kunt betalen. Of juist vanaf het begin omdat dat bij je past.

In dit filmpje delen succesvolle collega-ondernemers hun visie op het beperken van bedrijfsrisico’s. Een onthullend kijkje achter de schermen bij jouw ‘peers’, ter inspiratie en herkenning.

Hoe beperk jij slim je ondernemersrisico’s?

Meer inspiratie deze zomer

Dit filmpje is onderdeel van ‘Ondernemers in de spotlight’, een serie korte video’s waarin succesvolle collega-ondernemers hun visie op ondernemerschap en risico’s delen met jou. Zo praten je ‘peers’ ook over:

Terug naar overzicht

Sjak van Nieuwkuijk

Sjak is risico- en preventie expert bij Interpolis. Al 30 jaar werkt hij bij Interpolis waarvan de eerste helft als bouwkundig schade-expert. Sinds Interpolis zijn strategie heeft veranderd en zich focust op het voorkomen en beperken van risico’s, helpt hij dagelijks ondernemers om hun bedrijfsrisico’s in beeld te brengen en gepaste preventiemaatregelen te nemen.

Voor meer informatie over risico-inzicht en preventie neem een kijkje op onze speciale starterspagina of neem contact met ons op via preventiedesk@interpolis.nl

Volg Interpolis ook op Twitter en LinkedIn

 

Meer blogs van Sjak van Nieuwkuijk

19 juni 2018

Welke verzekeringen passen bij mijn onderneming?

12 maart 2018

Hoe sterk is jouw vangnet bij arbeidsongeschiktheid?

11 april 2017

9 tips voor als je een webwinkel start

1 november 2017

Samenwerking tussen zzp’ers: zo pak je dat aan

5 juli 2016

5 zaken die iedere zzp’er hoort te weten

Toon alles...

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord