gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Altijd en overal kunnen werken als zzp'er

10 oktober 2014

Vier jaar geleden stapte ik uit een leven vol zekerheid en begon ik aan mijn avontuur als zzp’er. Ik had een goede baan, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke auto en een koopwoning maar miste een uitdaging waarin ik de richting kon bepalen. Startersplatform www.ikwordzzper.nl was geboren.

Overal lastig

Ik kocht mijn eerste smartphone, toen was de Blackberry nog mega hip, en gebruikte mijn privé aangekochte Office pakket om offertes uit te werken, zaken bij te houden of presentaties te maken.  Mijn mail ontving ik op mijn telefoon en pc, echter kwam ik er al snel achter dat al die losse eindjes niet lekker werkten. Mijn pc en smartphone synchroniseerde namelijk niet en ook kon ik op mijn zakelijke laptop niet werken in Office, daarnaast kon ik vanaf mijn domeinnaam niet vanaf elk device werken wat lastig was en veel extra tijd kostte. Overal was dat best lastig.

Twee jaar geleden ben ik daarom overgestapt op Office 365 en deel ik graag de voordelen met jou.

Overal in de cloud   

Doordat Office 365 werkt vanuit de cloud is het mogelijk om via jouw smartphone, tablet, pc of laptop overal mail te ontvangen, te bewerken en te versturen. Doordat alle mail in de cloud wordt opgeslagen ben je altijd up to date.

Overal kunnen presenteren

Stel dat je een powerpoint presentatie op jouw pc hebt gemaakt en die wil je op jouw tablet of laptop laten zien, dan is het mogelijk om deze vanuit OneDrive (online documenten opslaan) te gebruiken op elk apparaat. Zo kan je altijd en overal professioneel presenteren.

Overal kunnen werken

Office 365 kan je installeren op jouw pc, laptop, smartphone en tablet (ook op de iPad). Zo is het mogelijk om overal te kunnen werken met Word, Excell, Powerpoint en Outlook.

Overal meetings houden

Wanneer je kiest voor Office 365 Business is het mogelijk om samen met andere ondernemers te vergaderen via Lync. Met deze tool plan je online meetings in een handomdraai, je kunt kiezen om met of zonder beeld te werken. Zonder extra (telefoon) kosten kan je altijd en overal online meetings houden.

Terug naar overzicht

Martijn Pennekamp

Martijn Pennekamp is de oprichter van het startersplatform ikwordzzper.nl en het ledenplatform Het Ondernemerscollectief. Volg hem via Twitter via @ikwordzzper of word fan van zijn Facebook pagina.

Meer blogs van Martijn Pennekamp

22 maart 2019

Tips voor snellere wifi op kantoor

1 april 2019

Eenvoudig jouw online omzet verhogen als zzp'er

Toon alles...

 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.