• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:
mei
19
Agenda

Succesvol verkopen zonder angst of bulldozerij

Online | 15.00 uur

Succesvolle ondernemers kunnen verkopen. Misschien ben jij er al redelijk goed in, maar wil je nog net iets vaker succes hebben? Of zorgen dat je verkooptraject korter wordt? Of is zo’n verkoopgesprek je grootste angst en lopen de rillingen over je rug… Hoe je er ook over denkt, als je ook maar iets met producten of diensten (verkopen) te maken hebt, dan is dit het webinar van BrightPensioen voor jou.

In tegenstelling tot sommige andere verkoop workshops of boeken, gaat dit webinar niet over agressieve verkoop, tactieken waarbij je de klant de hoek in drijft of standaard scripts maken. In dit webinar gaan we authentieker, flexibeler en lange termijn gericht te werk. Je gaat op zoek naar een manier die past bij jouw persoonlijkheid, bedrijf, klantgroep en sector. Waarbij jij je comfortabel voelt en tegelijkertijd meer klanten binnen kan halen.

Aan het einde van het webinar weet je onder andere:

  • hoe je een prettig gesprek kunt hebben met je prospect(s);
  • hoe je dat gesprek moet structureren;
  • welke mindset je jezelf kunt aanleren;
  • welke vragen je stelt;
  • en wat je moet vertellen om de sale te krijgen.

Ofwel: met minder moeite en minder stress, meer resultaat boeken!

Over de spreker

Lizanne Jakobs runt Brilliant Work en is een bekende en bevlogen spreekster in het ondernemers circuit. Lizanne is bedrijfscoach en adviseur met meer dan twintig jaar ervaring in sales, van zowel fysieke producten, software als dienstverlening. Ze is daarnaast gecertificeerd trainer op het gebied van gedrag en, niet geheel verassend, zelf ook sterk in verkopen. Haar bedrijf Brilliant Work helpt klanten (gesubsidieerd) met ondernemerschap, bedrijfsgroei in binnen- en buitenland en een betere interne bedrijfsvoering. Lizanne werd door Enterprise Nation benoemd tot een van de top 50 consultants van het Verenigd Koninkrijk. Brilliant Work werd in 2019 en 2020 door digitaal platform Corporate Vision verkozen tot beste MKB coachings- en adviesbureau van NL.

Meld je hier aan

ZZP Agenda

Leestip: Experttips voor een succesvolle start als zzp'er

Leestip: Experttips voor een succesvolle start als zzp'er

De ervaringen die zzp-expert Martijn Pennekamp in de loop der jaren heeft opgedaan, heeft hij gebundeld in dit boek met 50 waardevolle tips voor een succesvolle start als zzp'er!