• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:
juni
09
Agenda

Startup Gouda

Chocoladefabriek Gouda

StartUp Gouda is een nieuw netwerk voor startende ondernemers in de Goudse regio, ondersteund door Goudse ondernemers, scholen en de gemeente Gouda. StartUp Gouda heeft als doel samen te bouwen aan nieuwe ideeën en partnerschappen te sluiten. Zodat je heldere keuzes kunt maken voor de ontwikkeling van je bedrijf. StartUp Gouda vult aan, voegt toe en helpt. Kom 9 juni naar het eerste event in de Chocoladefabriek. Tijdens de kick-off kom je te weten hoe StartUp Gouda jou gaat helpen groeien. We organiseren workshops en natuurlijk is er de mogelijkheid om elkaar te leren kennen tijdens deze bijeenkomst. Mogen we jou alvast uitnodigen? Schrijf je in voor de kick-off StartUp Gouda via www.startupgouda.nl. Hieronder lees je het volledige programma.

Programma

Van StartUp naar succesvol ondernemer, Kaz Abbekerk (Garlic Solutions)

Kaz Abbekerk is winnaar van de ondernemersprijs Midden-Holland 2020. In 2016 startte hij – toen nog 21 jaar - in een garagebox met de ontwikkeling van een machine die knoflookbollen kan verwerken tot knoflooktenen. Wekelijks verwerkt zijn bedrijf ruim 5,5 miljoen knoflooktenen. Deze vind je in maaltijdboxen, in de supermarkt of in horecagroothandels in heel Europa. Deze ambitieuze en succesvolle ondernemer neemt ons mee van zijn eerste idee naar het inmiddels bekende bedrijf Garlic Solutions

Workshop Schatduiken

Ontdek verrassende nieuwe invalshoeken door eens met een heel andere bril naar je organisatie te kijken. In de workshop “Schatduiken” gebruiken we het koraalrif als metafoor voor bedrijven. In deze workshop staat het inspireren centraal. Denk na over verschillende aspecten van je bedrijf, kom op nieuwe ideeën en creëer kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ga met elkaar in gesprek en duik mee!

Deze workshop wordt verzorgd door Pauline Maring van Complete Organisaties. Zij traint en begeleidt bedrijven in organisatieontwikkeling en competentie-ontwikkeling, zoals creatief leren denken.

Workshop Sterk van Start met je business plan

Ga aan de slag met de inrichting van je onderneming! Deze workshop staat in het teken van het in kaart brengen van kansen als startende ondernemer. Aan de hand van het door Startersloket ontwikkelde canvas worden alle bouwstenen van je businessplan besproken. Na deze workshop loop je naar buiten met frisse ideeën over jouw belangrijkste bedrijfsonderdelen en waar je mee aan de slag gaat.

De workshop wordt gegeven door Linda van der Windt van het Startersloket. Stichting Startersloket ondersteunt (startende) ondernemers, gemeenten en het bedrijfsleven op het gebied van ondernemerschap.

Initiatiefnemers
De initiatiefnemers van Start-Up Gouda zijn: Gemeente Gouda, Gouda Onderneemt, Centric en Hoornbeeck College.

Klik hier om je direct aan te melden