oktober
07
Agenda

Financieel succesvol ondernemen, hoe dan?

Online | 10.00 uur
Je geniet van het ondernemerschap en je bent goed in je vak, je werkt hard maar ziet het resultaat niet terug op je bankrekening. De financiële kant van je bedrijf is sowieso niet jouw ding, je wilt gewoon je vak uitoefenen. Het tekort aan vrije tijd en rustmomenten begint je wel op te breken. In deze online training leer je hoe je meer kunt verdienen terwijl je minder werkt.
 
We gaan kijken naar verdienmodellen en het bepalen van prijzen, maar ook naar hoe je slimmer kunt werken. Na deze online training heb je een rugzak vol met tips, trucs en inzichten om financieel succesvol en relaxed te ondernemen.
 
De online training wordt gegeven door Monica Helbig van De MILJOEN-methode
Hoe je denkt over geld bepaald hoe je er mee omgaat, Monica heeft zich gespecialiseerd in de psychologische kant van geld en helpt mensen op een andere manier naar geld te kijken en daardoor ook op een andere manier mee om te gaan. Monica: ‘’Ik heb het mijn missie gemaakt ze daarbij te helpen’’.

Praktische informatie

·         De training is online en eenvoudig deel te nemen via een link
·         De training is gratis voor leden van Het Ondernemerscollectief
           € 95,-- exclusief btw voor niet-leden
·         Het duurt ongeveer 1,5 uur
·         Tijdens de training is er gelegenheid om vragen te stellen aan Monica

Geïnteresseerd?

Meld je hieronder aan. Ben je geen lid van Het Ondernemerscollectief? Ook dan ben je welkom. We sturen je een factuur van € 95,-- excl btw voor jouw deelname. Of word per direct lid en je neemt gratis deel aan de online training.

*Ben je lid van Het Ondernemerscollectief en heb je je aangemeld voor de training en kom je zonder geldig afbericht niet opdagen? Wij zijn dan genoodzaakt alsnog een factuur van € 25,-- excl btw te sturen waarvan de opbrengst zal worden gedoneerd aan Stichting ALS Nederland.

Schrijf je hier in

 

ZZP Agenda

maart
06
Online | 19.00 uur

Succesvol starten als zzp'er

april
03
Online | 19.00 uur

Succesvol starten als zzp'er