gasten online
Registreer en profiteer!
 

Event “Gezond ondernemen”

28 november 2019 - Gelderland , Arnhem

Ben je al enige tijd actief als ondernemer of sta je op het punt voor jezelf te beginnen? Dan is dit een event dat je zeker niet mag missen. Het gratis event "Gezond ondernemen" is een inspirerende bijeenkomst georganiseerd door VGZ, ikwordzzper.nl en Het Ondernemerscollectief, waarin je samen met andere zelfstandige ondernemers uit de regio nieuwe energie en nieuwe ideeën opdoet.

We leven in een tijd dat alles steeds sneller gaat. Het is dus belangrijk om af en toe even je rustmoment te pakken. Tijdens de pauze interesseren wij je graag voor een Mindfulness VR-experience. Met een Virtual Reality bril laten we je zien wat het effect is van bewuste ontspanning en concentratie. Zo maken we je spelenderwijs nóg bewuster van een gezonde leefstijl.

Programma:

17.45 uur    Inloop met broodjes en netwerken

18.45 uur    Woord van welkom

19.00 uur    Gezond vitaal ondernemen door Hanneke Teeuwen, leefstijl/vitaliteitscoach VGZ

19.30 uur    Gezond financieel ondernemen door Martijn Pennekamp, initiatiefnemer ikwordzzper.nl

20.00 uur    Pauze – VR Experience

20.30 uur    Gezond werken aan nieuwe klanten door Erik Broekhuijsen

21.00 uur    Afsluiting en netwerkborrel

Ondernemen doe je niet alleen, gebruik dit event ook om direct waardevolle contacten te leggen. Tijdens het netwerken kun je je vragen stellen aan de aanwezige specialisten en natuurlijk kun je jouw netwerk uitbreiden door in gesprek te gaan met andere (startende) ondernemers.  

Sprekers:

Hanneke Teeuwen: Hanneke is naast key-accountmanager bij VGZ, ook leefstijl/vitaliteitscoach. Hanneke neemt je deze avond graag op een interactieve manier mee in gezond leven. Jouw kennis zal op een humoristische wijze getest worden door feiten en weetjes over eten en stress. Doe er je voordeel mee!

Martijn Pennekamp: Martijn Pennekamp helpt met zijn platform ikwordzzper.nl jaarlijks 180.000 zzp’ers op weg naar een succesvolle start. Als oud bedrijvenadviseur van een bank weet hij precies wat jij moet doen om zoveel mogelijk netto over te houden van de winst uit jouw onderneming. Hij geeft jou tips hoe jij gezond kunt werken met een goed tarief en welke fiscale voordelen je kunt benutten om zoveel mogelijk over te houden van de winst uit jouw bedrijf.

Erik Broekhuijsen: als groei expert komt Erik bij veel bedrijven over de vloer. Soms om te participeren, soms als coach bij ondernemers om ze een zetje in de goede richting te geven. En als bedrijvendokter probeert hij een bedrijf weer gezond te maken. Erik gaat je op een verhelderende wijze laten zien hoe ook jij jouw bedrijf op een gezonde manier kan laten groeien door klanten te vinden en aan je te binden!

Datum en locatie:

Het event vindt op donderdag 28 november vanaf plaats op het kantoor van VGZ in Arnhem, Nieuwe Stationsstraat 12.

Aanmelden

Lijkt het jou leuk om bij het event “Gezond ondernemen” aanwezig te zijn? Schrijf je in via onderstaande button. 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord