Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
IkWordZZPer.nl
Er zijn: 922 gasten online
https://ad.doubleclick.net/ddm/trackclk/N8258.708583IKWORDZZPER.NL/B10845327.145125345;dc_trk_aid=316802672;dc_trk_cid=78533116;dc_lat=;dc_rdid=;tag_

Coaching voor zzp'ers

Coaching voor zzp'ers

Hoe ga je om met verbeterpunten?
Je weet na het doen van de ZZP Ondernemerstest wat jouw sterke punten én jouw verbeterpunten zijn. Bekijk nu welke punten het succes van je bedrijf bepalen.

Om een voorbeeld te noemen: stel je bent financieel niet zo goed onderlegd. Bepaal dan hoe belangrijk dit is binnen je bedrijf. Als je bijvoorbeeld een klussenbedrijf begint, is het niet van levensbelang voor je bedrijf om heel veel financiële kennis te hebben. Wel heb je een bepaalde basis nodig om een gezond bedrijf op te bouwen. Hoe bereken je een goed uurtarief, hoe regel je bepaalde zaken financieel binnen je bedrijf?  Voor de overige zaken kun je dan uiteraard een goede boekhouder of accountant inschakelen.
 
Als je onvoldoende weet om te kunnen beoordelen of je bedrijf financieel gezond is, onvoldoende weet om beslissingen te kunnen nemen die financiële consequenties hebben, dan is het belangrijk om een cursus of training te volgen, of je goed te laten begeleiden.

Een ander voorbeeld: stel je hebt bijna geen verkoop-ervaring of vindt het moeilijk. Bijna elke ondernemer heeft met verkoop te maken. Je moet je diensten of producten kunnen verkopen, een gesprek kunnen voeren met een potentiële klant, nieuwe contacten kunnen leggen, netwerken, een ander kunnen overtuigen om met jou in zee te gaan. Zonder verkoop geen klanten, zonder klanten geen succes. Dit is dus cruciaal voor je bedrijf. Zorg er voor dat je zo snel mogelijk verkoop-vaardigheden opdoet.   

Er zijn allerlei workshops, opleidingen en trainingen die je kunt volgen. Denk bijvoorbeeld aan acquisitie- of verkoop-trainingen, financieel inzicht in je bedrijf, trainingen op het gebied van marketingcommunicatie, social media of meer op het persoonlijke vlak: timemanagement, persoonlijke communicatie, enzovoorts.  

Ook kun je je individueel laten begeleiden of trainen zodat je precies aan datgene kunt werken wat jij nodig hebt om succesvol te kunnen zijn met je bedrijf.

Werken aan groei
Het platform van ikwordzzper werkt samen met coaches die jou als (startende) zzp’er kunnen helpen met jouw verbeterpunten, en dus bij het succesvol starten én laten groeien van je bedrijf. Bekijk wat ze voor jou kunnen betekenen via www.zzpcoaches.nl

Vorige stap: netwerken.                                       Volgende stap: on- en offline adverteren   

 
Hulp nodig bij deze stap?

Heb jij hulp nodig? Wij werken samen met 200 landelijke en regionale partners welke jou graag op weg helpen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.


Voornaam
*
Achternaam
*
Telefoonnummer
*
Woonplaats
*
E-mailadres
*
Jouw vraag of opmerking
 


In deze regio werken we samen met:


Meest bezochte onderwerpen op ikwordzzper.nl

Bereken jouw uurtarief


Lees verder

Netto inkomen berekenen


Lees verder

Hulp bij incasso


Lees verder

Gratis Adviesgesprek


Lees verder

Gratis downloads


Lees verder

Collectieve voordelen!


Lees verder

Gratis webinar volgen of andere workshops die handig kunnen zijn voor jou als starter? Bezoek onze agenda.LiveZilla Live Chat Software