Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
IkWordZZPer.nl
Er zijn: 1153 gasten online
https://ad.doubleclick.net/ddm/trackclk/N8258.708583IKWORDZZPER.NL/B10845327.145125345;dc_trk_aid=316802672;dc_trk_cid=78533116;dc_lat=;dc_rdid=;tag_

Extra 100 euro korting bij AOV XL

AovXL

Maximale collectiviteitskorting indien je hoger opgeleid bent en een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluit. Extra aanvangskorting van € 100,- op de bemiddelingskosten van de arbeidsongeschiktheidsverzekering AOVXL voor leden.

Als collectief platform voor zzp'ers hebben wij een interessant aanbod kunnen samenstellen met de grootste arbeidsongeschiktheidsverzekeraar van Nederland voor hoger opgeleide ondernemers. AOVXL vergelijkt voor jou diverse arbeidsongeschiktheidsverzekering aanbieders en heeft koepels gesloten met de grootste verzekeraars van Nederland.

Wil je meer weten over AOVXL of een offerte aanvragen. Klik dan op de volgende link: Vraag nu een gratis offerte aan voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Wordnulidvandezzpkortingskaartvoor20perjaarIn deze regio werken we samen met:


Meest bezochte onderwerpen op ikwordzzper.nl

Bereken jouw uurtarief


Lees verder

Netto inkomen berekenen


Lees verder

Hulp bij incasso


Lees verder

Gratis Adviesgesprek


Lees verder

Gratis downloads


Lees verder

Collectieve voordelen!


Lees verder

Gratis webinar volgen of andere workshops die handig kunnen zijn voor jou als starter? Bezoek onze agenda.LiveZilla Live Chat Software