Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
IkWordZZPer.nl
Er zijn: 646 gasten online
https://ad.doubleclick.net/ddm/trackclk/N8258.708583IKWORDZZPER.NL/B10845327.145125345;dc_trk_aid=316802672;dc_trk_cid=78533116;dc_lat=;dc_rdid=;tag_

ZZP Coaches

ZZP Coaches

Als zzp'er maak je gebruik van allerlei diensten voor je bedrijf. Daarbij wil je natuurlijk graag professioneel en goed geholpen worden. In ons zzp netwerk nemen we regionale partners op, die aanbevolen worden vanuit ons netwerk, door de grootste MKB bank van Nederland en/of waar we zelf goede ervaringen mee hebben.

Ben je als zzp'er dus op zoek naar een tekstschrijver, een coach, boekhoudkantoor of accountant, een flexwerkplek, een incassobureau, een notaris, een webdesigner, huisstijlontwerper of een advocatenkantoor of jurist? Bekijk dan eens wie er in jouw regio actief is als één van onze partners!

Begeleiding, training en advies bij de start of groei van je bedrijf
Niet iedere (startende) zzp'er heeft evenveel kennis van al die zaken die belangrijk zijn voor het runnen van een eigen bedrijf. Toch bepalen die zaken jouw succes als ondernemer. Kun je advies, begeleiding of training gebruiken bij het schrijven van je ondernemingsplan of bepaalde aspecten van het ondernemerschap? De coaches die we je kunnen aanraden vind je via www.zzpcoaches.nl. Ze helpen je graag met hun ervaring en kennis om beter voorbereid je bedrijf te starten, of te groeien als zzp'er!

Luister eens naar onze coach Ellen, die succesvol gestart is via ikwordzzper.nlIn deze regio werken we samen met:


Meest bezochte onderwerpen op ikwordzzper.nl

Bereken jouw uurtarief


Lees verder

Netto inkomen berekenen


Lees verder

Hulp bij incasso


Lees verder

Gratis Adviesgesprek


Lees verder

Gratis downloads


Lees verder

Collectieve voordelen!


Lees verder

Gratis webinar volgen of andere workshops die handig kunnen zijn voor jou als starter? Bezoek onze agenda.LiveZilla Live Chat Software