Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
IkWordZZPer.nl
Er zijn: 478 gasten online
https://ad.doubleclick.net/ddm/trackclk/N8258.708583IKWORDZZPER.NL/B10845327.145125345;dc_trk_aid=316802672;dc_trk_cid=78533116;dc_lat=;dc_rdid=;tag_

Start met je (zzp) netwerk

Start met je (zzp) netwerk

Algemeen
Als zzp'er moet je goed kunnen samenwerken. Je hebt immers geen vaste collega’s meer op wie je kunt terugvallen. Door samen te werken kun je grotere klussen aannemen en kan het voor potentiële opdrachtgevers interessant zijn om projecten uit te besteden. Je hebt dus als zzp'er een netwerk nodig: collega’s, potentiële opdrachtgevers en andere waardevolle contacten zijn als zzp'er een must.

Vaak heb je zo'n netwerk al gedeeltelijk bij de start, maar hoe zorg je ervoor dat je in de toekomst ook voldoende contacten hebt zodat je werk blijft houden en ervaring kunt uitwisselen?
 
Regionale netwerken
Overweeg je aan te sluiten bij regionale netwerkorganisaties: je gezicht laten zien werkt! Voor een overzicht van lokale netwerkbijeenkomsten en netwerkorganisaties kun je een bezoek brengen aan www.NetwerkgidsNederland.nl of www.zzpagenda.nl. Kijk eens op www.zzp.startpagina.nl waar je ook een blokje vindt met netwerkorganisaties speciaal voor zzp'ers. Zet jezelf op de (netwerk)kaart en zorg dat je kennis up to date blijft!
 
Netwerken met social media
In onze kennisbank vind je artikelen over de meest gangbare social-mediakanalen. We gaan daar dieper in op onderstaande netwerken. Download daar ook gratis diverse handige E-books. Hieronder een korte opsomming van de meest gebruikte social-mediakanalen en wat de toegevoegde waarde kan zijn voor jouw netwerk.
 
Facebook
Je kunt een account aanmaken op Facebook, de manier om je privé- en zakelijke netwerk te promoten. Voor jouw bedrijf kun je een eigen fanpage aanmaken. Bedenk wel dat jouw Facebook-vrienden niet zitten te wachten op spam van jouw onderneming. Zorg dus voor een goede scheiding tussen privé-berichten op een persoonlijke pagina en zakelijke berichten op een subpagina voor jouw bedrijf. Bekijk als voorbeeld onze ikwordzzper fanpagina via onderstaande Facebook-button, zit je al op Facebook? Klik dan direct op de like button en blijf op de hoogte.

facebookzzp

LinkedIn
Een 100% gevuld profiel op LinkedIn is een must voor iedere zzp'er. Laat aan de rest van Nederland zien, wie je bent, wat je doet en waar je goed in bent. In onze kennisbank staat een interessant artikel over LinkedIn met een link naar een gratis E-book. Klik op onderstaande LinkedIn-button voor een voorbeeld van een 100% LinkedIn-profiel van Martijn Pennekamp, de oprichter van dit platform:

linkedin_zzp
 
Twitter
Twitter is dé manier om jezelf of je bedrijf binnen jouw netwerk te promoten. In onze kennisbank staat een artikel met een gratis E-book. Benieuwd naar hoe een Twitter-profiel eruitziet? Bekijk Martijn Pennekamp zijn profiel maar eens en klik op de Twitter-button:

twitter
 
Kortom, legio mogelijkheden om jouw netwerk uit te breiden. Zoek personen in jouw branche en nodig ze uit om zo je netwerk te vergroten en word binnen deze community's lid van discussiegroepen om zo je netwerk te verbreden.

Vorige stap: Voorwaarden opstellen                                                       Volgende stap: coaching.
Hulp nodig bij deze stap?

Heb jij hulp nodig? Wij werken samen met 200 landelijke en regionale partners welke jou graag op weg helpen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.


Voornaam
*
Achternaam
*
Telefoonnummer
*
Woonplaats
*
E-mailadres
*
Jouw vraag of opmerking
 


In deze regio werken we samen met:


Meest bezochte onderwerpen op ikwordzzper.nl

Bereken jouw uurtarief


Lees verder

Netto inkomen berekenen


Lees verder

Hulp bij incasso


Lees verder

Gratis Adviesgesprek


Lees verder

Gratis downloads


Lees verder

Collectieve voordelen!


Lees verder

Gratis webinar volgen of andere workshops die handig kunnen zijn voor jou als starter? Bezoek onze agenda.LiveZilla Live Chat Software