Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
IkWordZZPer.nl
Er zijn: 701 gasten online
https://ad.doubleclick.net/ddm/trackclk/N8258.708583IKWORDZZPER.NL/B10845327.145125345;dc_trk_aid=316802672;dc_trk_cid=78533116;dc_lat=;dc_rdid=;tag_

ZZP Coaches

ZZP Coaches

Als zzp'er maak je gebruik van allerlei diensten voor je bedrijf. Daarbij wil je natuurlijk graag professioneel en goed geholpen worden. In ons zzp netwerk nemen we regionale partners op, die aanbevolen worden vanuit ons netwerk, door de grootste MKB bank van Nederland en/of waar we zelf goede ervaringen mee hebben.

Ben je als zzp'er dus op zoek naar een tekstschrijver, een coach, boekhoudkantoor of accountant, een flexwerkplek, een incassobureau, een notaris, een webdesigner, huisstijlontwerper of een advocatenkantoor of jurist? Bekijk dan eens wie er in jouw regio actief is als één van onze partners!

Begeleiding, training en advies bij de start of groei van je bedrijf
Niet iedere (startende) zzp'er heeft evenveel kennis van al die zaken die belangrijk zijn voor het runnen van een eigen bedrijf. Toch bepalen die zaken jouw succes als ondernemer. Kun je advies, begeleiding of training gebruiken bij het schrijven van je ondernemingsplan of bepaalde aspecten van het ondernemerschap? De coaches die we je kunnen aanraden vind je via www.zzpcoaches.nl. Ze helpen je graag met hun ervaring en kennis om beter voorbereid je bedrijf te starten, of te groeien als zzp'er!

Luister eens naar onze coach Ellen, die succesvol gestart is via ikwordzzper.nlIn deze regio werken we samen met:


Gratis adviesgesprek of offerte!

Adviesgesprek boekhouder


Lees verder

Adviesgesprek coach


Lees verder

Adviesgesprek webdesigner


Lees verder

Adviesgesprek incassobureau


Lees verder

Ons netwerk staat voor jou klaar!LiveZilla Live Chat Software