Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
IkWordZZPer.nl
Er zijn: 614 gasten online
https://ad.doubleclick.net/ddm/trackclk/N8258.708583IKWORDZZPER.NL/B10845327.145125345;dc_trk_aid=316802672;dc_trk_cid=78533116;dc_lat=;dc_rdid=;tag_

ZZP Flexwerkplek

ZZP Flexwerkplek

Als zzp'er maak je gebruik van allerlei diensten voor je bedrijf. Daarbij wil je natuurlijk graag professioneel en goed geholpen worden. In ons zzp netwerk nemen we regionale partners op, die aanbevolen worden vanuit ons netwerk, door de grootste MKB bank van Nederland en/of waar we zelf goede ervaringen mee hebben.

Ben je als zzp'er dus op zoek naar een tekstschrijver, een coach, boekhoudkantoor of accountant, een flexwerkplek, een incassobureau, een notaris, een webdesigner, huisstijlontwerper of een advocatenkantoor of jurist? Bekijk dan eens wie er in jouw regio actief is als één van onze partners!

Flexwerkplek, vergaderlocatie, kantoorruimte, ruimte om een workshop of training te geven
Veel zzp'ers werken thuis of bij hun opdrachtgevers. Heb jij als zzp'er af en toe behoefte aan een professionele ruimte om je cliënten of relaties te ontmoeten? Organiseer je een training of workshop waarvoor je een ruimte nodig hebt? Zoek je een locatie om te af te spreken met collega zzp'ers, bijvoorbeeld voor een overleg? Of wil je nieuwe contacten opdoen en vind je het inspirerender om op locatie te werken dan bij jou thuis? De flexwerkplek-aanbieders die wij je kunnen aanraden, hebben een goed aanbod voor je. Je vindt ze op www.zzpflexwerkplek.nl met een omschrijving van hun aanbod en faciliteiten voor jou.

logozzpflexwerkplek
Meest bezochte onderwerpen op ikwordzzper.nl

Bereken jouw uurtarief


Lees verder

Netto inkomen berekenen


Lees verder

Hulp bij incasso


Lees verder

Gratis Adviesgesprek


Lees verder

Gratis downloads


Lees verder

Collectieve voordelen!


Lees verder

Gratis webinar volgen of andere workshops die handig kunnen zijn voor jou als starter? Bezoek onze agenda.LiveZilla Live Chat Software