Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
IkWordZZPer.nl
Er zijn: 885 gasten online
https://ad.doubleclick.net/ddm/trackclk/N8258.708583IKWORDZZPER.NL/B10845327.145125345;dc_trk_aid=316802672;dc_trk_cid=78533116;dc_lat=;dc_rdid=;tag_

€ 50,- korting bij AOVzonderprovisie.nl

AOV zonder provisie

Wij bieden de leden van Het Ondernemerscollectief een korting van € 50,- op onze éénmalige advieskosten van € 495,-. Daarnaast rekenen wij maar € 51,55 per jaar aan beheerskosten voor jouw AOV.

AOVzonderprovisie.nl
AOV vergelijken voor zzp'er met meerdere AOV verzekeraars. AOVzonderprovisie.nl vergelijkt vier verzekeraars die voor jou als zzp'er de beste aanbieding kunnen doen voor jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Dit zijn de verzekeraars Allianz, De Amersfoortse, Delta Lloyd en Nationale Nederlanden. Je ontvangt een uitgebreide premievergelijking van deze verzekeraars. Maar geef je de voorkeur aan een offerte van een andere maatschappij voor jouw AOV verzekering, dan nemen wij deze uiteraard ook in onze vergelijking mee.

Klik hier voor meer informatie en vraag direct een offerte aan. 

Om van de korting te kunnen genieten dien je lid te zijn van Het Ondernemerscollectief! Klik op onderstaande button en word lid van Het Ondernemerscollectief.

Wordnulidvandezzpkortingskaartvoor20perjaar
Gratis adviesgesprek of offerte!

Adviesgesprek boekhouder


Lees verder

Adviesgesprek coach


Lees verder

Adviesgesprek webdesigner


Lees verder

Adviesgesprek incassobureau


Lees verder

Ons netwerk staat voor jou klaar!LiveZilla Live Chat Software