Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
IkWordZZPer.nl
Er zijn: 1142 gasten online
https://ad.doubleclick.net/ddm/trackclk/N8258.708583IKWORDZZPER.NL/B10845327.145125345;dc_trk_aid=316802672;dc_trk_cid=78533116;dc_lat=;dc_rdid=;tag_

15% korting op autohuur bij Avis

Avis

Of je nu een huurauto nodig hebt voor een dag, weekend, week, maand of langer, bij Avis ben je aan het juiste adres. Speciaal voor leden van Het Ondernemerscollectief bieden zij een korting aan van 15% op huren in Nederland.

Zij kunnen jou tevens een grote keuze andere services bieden, zoals Avis GPS of kinderstoelen. Met Avis Flex kun je een auto flexibel huren, met een huurperiode vanaf 30 dagen. Het Flex huurcontract is flexibel op te zeggen, zonder boeteclausules.

AvisautohuurMet 25 locaties in Nederland is er altijd een locatie bij jou in de buurt om de huurauto op te halen. Als je hiervoor niet in de gelegenheid bent kunnen zij de huurauto ook bij jou thuis of op het werk afleveren. Een huurauto van Avis is de perfecte manier om veilig, comfortabel en gemakkelijk op weg te gaan. Speciaal voor leden van Het Ondernemerscollectief bieden zij een unieke korting aan van 15% op huren in Nederland. 

Om gebruik te maken van de 15% korting dien je lid te zijn van Het Ondernemerscollectief. Klik op onderstaande button om lid te worden en log in om de unieke code te ontvangen.

Wordnulidvandezzpkortingskaartvoor20perjaar
Meest bezochte onderwerpen op ikwordzzper.nl

Bereken jouw uurtarief


Lees verder

Netto inkomen berekenen


Lees verder

Hulp bij incasso


Lees verder

Gratis Adviesgesprek


Lees verder

Gratis downloads


Lees verder

Collectieve voordelen!


Lees verder

Gratis webinar volgen of andere workshops die handig kunnen zijn voor jou als starter? Bezoek onze agenda.LiveZilla Live Chat Software