Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
IkWordZZPer.nl
Er zijn: 1133 gasten online
https://ad.doubleclick.net/ddm/trackclk/N8258.708583IKWORDZZPER.NL/B10845327.145125345;dc_trk_aid=316802672;dc_trk_cid=78533116;dc_lat=;dc_rdid=;tag_

€ 45,- korting op online boekhouden bij Rompslomp

Rompslomp online boekhouden

Boekhouden wordt weer aangenaam
Rompslomp is hét online boekhoudprogramma speciaal ontworpen voor ondernemers die geen administratieve rompslomp willen. Rompslomp heeft als doel boekhouden voor jou zo aangenaam en makkelijk mogelijk te maken. Probeer zelf uit hoe gemakkelijk Rompslomp werkt.

Onbeperkt gratis factureren met Rompslomp Gratis

Rompslomp Gratis is zoals de naam al aangeeft, gratis om te gebruiken. Je kunt hiermee onbeperkt facturen en offertes in jouw huisstijl maken en je kunt heel gemakkelijk de facturen als PDF downloaden. Als je meer met Rompslomp wilt, hebben we een Plus, Pro en Premium pakket.

Korting
Speciaal voor leden van Het Ondernemerscollectief bieden we een korting aan van 3 maanden gratis Rompslomp PRO (t.w.v. 45,-).

TIP: ontvang 4 maanden Rompslomp PRO (t.w.v. €60,-)
Kies eerst voor een maand gratis proefabonnement en na deze maand kun je upgraden met de kortingscode; zo krijg je in totaal 4 maanden gratis!

Om gebruik te kunnen maken van de korting op het online boekhoudpakket Rompslomp PRO dien je lid te zijn van Het Ondernemerscollectief. Na het inloggen in jouw account vind je een link en kortingscode waarvan je gebruik kunt maken om de korting te ontvangen.

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan op onderstaande button.

Wordnulidvandezzpkortingskaartvoor20perjaar

 
Meest bezochte onderwerpen op ikwordzzper.nl

Bereken jouw uurtarief


Lees verder

Netto inkomen berekenen


Lees verder

Hulp bij incasso


Lees verder

Gratis Adviesgesprek


Lees verder

Gratis downloads


Lees verder

Collectieve voordelen!


Lees verder

Gratis webinar volgen of andere workshops die handig kunnen zijn voor jou als starter? Bezoek onze agenda.LiveZilla Live Chat Software