Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
IkWordZZPer.nl
Er zijn: 1055 gasten online
https://www.uniforce.nl/download-whitepaper/?utm_source=ikwordzzper&utm_medium=banner-whitepaper

Welkom in de regio Drachten-Ureterp

Wij helpen startende zzp’ers op weg, samen met onze partners, zowel landelijk actieve partners als ook partners in de regio Drachten-Ureterp. Op deze website vind je alle informatie die je nodig hebt om succesvol van start te gaan en te groeien als zzp’er.

Volg het ZZP stappenplan en bezoek de ZZP kennisbank, waar je veel tips, informatie en gratis downloads vindt.

Als je lid wordt van Het Ondernemerscollectief bieden we jou kortingen op allerlei producten en diensten voor jouw bedrijf. Bovendien profiteer je van:

  • Helpdesk voor al jouw vragen
  • Incassoservice
  • Voorwaarden
  • Juridische hulp
  • Collectieve kortingen

 

Informatie per branche

ZZP nieuws

Overzicht en cijfers: zzp’ers in 2016

2016 was een dynamisch jaar voor ondernemers: het aantal ondernemingen is in 2016 ten opzichte van 2016 met 3% gegroeid. Dat betekent dat er in 2016 een record aantal ondernemingen was van maar liefst 1.832.812. Steeds meer zzp’ers starten als parttimer én het aantal vrouwelijke zzp’ers is ook toegenomen.

Nieuwsoverzicht: verplichte verzekering en minimum uurtarief voor zzp’ers?

Een verzekering voor zzp’ers, minimum uurtarief of zelfstandigenrekening: er is van alles gezegd over zzp’ers deze week. In dit nieuwsoverzicht hebben we het belangrijkste nieuws voor zzp’ers voor je verzameld.

ZZP Blog

Als zzp’er na één jaar een hypotheek met NHG

Bij ikwordzzper.nl krijgen we veel vragen over hypotheken. Wat zijn de mogelijkheden als zzp’er? Wat zijn de regels tegenwoordig? Je kunt als zzp’er tegenwoordig al na één jaar als zelfstandige een hypotheek met NHG aanvragen. In deze blog leg ik je uit wat de mogelijkheden zijn om een huis te kopen met Nationale Hypotheek Garantie als zzp’er.

Starten als zp'er in 2017? Wat zijn de mogelijkheden.

Na een zeer onstuimig 2016, waarin het onderwerp ‘wet DBA’ de boventoon voerde, kan ik me goed voorstellen dat je er nog eens goed over nadenkt voordat je in 2017 gaat starten als zelfstandige. Om je te helpen de stap wel te maken, vind je hieronder een overzicht van de verschillende werkvormen waaruit een zelfstandige kan kiezen.


In deze regio werken we samen met:


Meest bezochte onderwerpen op ikwordzzper.nl

Bereken jouw uurtarief


Lees verder

Netto inkomen berekenen


Lees verder

Hulp bij incasso


Lees verder

Gratis Adviesgesprek


Lees verder

Gratis downloads


Lees verder

Collectieve voordelen!


Lees verder

Gratis webinar volgen of andere workshops die handig kunnen zijn voor jou als starter? Bezoek onze agenda.Wat hou ik netto over als zzp'er?


LiveZilla Live Chat Software