Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
IkWordZZPer.nl
Er zijn: 1135 gasten online
https://ad.doubleclick.net/ddm/trackclk/N8258.708583IKWORDZZPER.NL/B10845327.145125345;dc_trk_aid=316802672;dc_trk_cid=78533116;dc_lat=;dc_rdid=;tag_

20% korting op online boekhouden bij Acumulus

korting bij Acumulus online boekhoudpakket voor zzp'ers

Speciaal voor de eenmanszaak, zzp'er en freelancer is er nu een boekhoudpakket waarbij je zelf jouw administratie kunt bijhouden zonder kennis van boekhouden.

Acumulus
Alles wat je nodig hebt, van facturatie t/m aangifte. Acumulus is gemaakt voor de ondernemer en niet voor de boekhouder. Je kunt als ondernemer de volledige administratie zelf bijhouden en alle verplichte rapportages leveren zonder ervaring in het boekhouden. Acumulus werkt onder Windows, Apple en Linux.
De onafhankelijke vergelijkingssite www.boekhoudreview.nl heeft de belangrijkste boekhoudpakketten op de Nederlandse markt getest en vergeleken waarbij Acumulus als beste online boekhoudpakket voor zzp'ers naar voren kwam.

Belastingaangifte btw en inkomstenbelasting
In Acumulus voer je eenvoudig je gegevens in met behulp van menu-gestuurde invoerschermen. Voor facturen met verlegde BTW, internationale facturen en bijvoorbeeld de marge-regeling, vink je gewoon aan wat van toepassing is.
Met Acumulus doe je eenvoudig zelf aangifte van de omzetbelasting (BTW) en de inkomstenbelasting. Alle benodigde zakelijke gegevens worden automatisch voor je op een rij gezet. De aangifte omzetbelasting kost je met Acumulus enkele minuten per kwartaal!

Met Acumulus sta je er niet alleen voor!
Heb je toch nog vragen over bepaalde boekingen of aangiften? Of je het juist hebt ingevoerd? Of je een uitgave wel of niet mag aftrekken? Leg deze vragen kosteloos aan ons voor.

Korting
Leden van Het Ondernemerscollectief betalen geen € 9,95 per maand, maar slechts € 7,95 per maand excl btw!
Vaste lage prijs. Alles inbegrepen.
Om gebruik te kunnen maken van 20% korting op het online boekhoudpakket Acumulus dien je lid te zijn van Het Ondernemerscollectief. Na het inloggen in jouw account vind je de unieke kortingscode waarvan je gebruik kunt maken om de korting te ontvangen. Deze code is niet overdraagbaar.

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan op onderstaande button.

Wordnulidvandezzpkortingskaartvoor20perjaar

 
Meest bezochte onderwerpen op ikwordzzper.nl

Bereken jouw uurtarief


Lees verder

Netto inkomen berekenen


Lees verder

Hulp bij incasso


Lees verder

Gratis Adviesgesprek


Lees verder

Gratis downloads


Lees verder

Collectieve voordelen!


Lees verder

Gratis webinar volgen of andere workshops die handig kunnen zijn voor jou als starter? Bezoek onze agenda.LiveZilla Live Chat Software