Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
IkWordZZPer.nl
Er zijn: 715 gasten online
https://ad.doubleclick.net/ddm/trackclk/N8258.708583IKWORDZZPER.NL/B10845327.145125345;dc_trk_aid=316802672;dc_trk_cid=78533116;dc_lat=;dc_rdid=;tag_

Oriënteren boekhouder

Oriënteren boekhouder

Algemeen
Starten als zzp'er doe je niet alleen. Je kunt niet alles weten en hulp is belangrijk. Zo is het verstandig om jezelf voor te laten lichten door een boekhouder of accountant.
 
Waarom?
Als je in een loondienst- of uitkeringssituatie zit, dan weet je wat je netto op je rekening krijgt bijgeschreven. Als zzp'er zijn al je ontvangsten bruto en ervaring leert dat veel zzp'ers geen idee hebben wat er onderaan de streep overblijft om van te leven. Een simpele regel: zet 50% van elke euro omzet opzij om de inkomstenbelasting en tegenvallers op te vangen. Elke situatie is natuurlijk anders en dat maakt het belangrijk om samen met een boekhouder/ accountant je financiële/ fiscale toekomst in beeld te brengen.
 
Bereken het zelf!
Wil je een idee krijgen van wat je netto gaat verdienen? We hebben een handige calculator ontwikkeld waarmee je eenvoudig kunt berekenen hoeveel je netto van je bruto-omzet kunt besteden. Je vindt de netto besteedbaar inkomen calculator via deze link.

Ook kun je via onze uurtarief calculator op een eenvoudige manier berekenen welk uurtarief je dient te hanteren om een vergelijkbaar inkomen te verdienen als in loondienst.

Wie helpt?
Ons startersplatform werkt samen met lokale boekhouders- en accountantskantoren die je graag op weg willen helpen. Je kunt onze partners bereiken via www.zzpboekhoudkantoor.nl. Maak eens vrijblijvend een afspraak om je goed voor te laten lichten en laat je informeren wat je netto besteedbaar inkomen als zzp'er zal gaan worden.

De accountants- en boekhoudkantoren waarmee wij samenwerken worden door meerdere bedrijvenadviseurs in jouw regio als specialist voor zzp'ers genoemd met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Geen boekhouder bij jou in de buurt? Vraag dan eens advies aan de accountmanager van jouw bank. De bedrijvenadviseurs van een bank weten als geen ander welke lokale accountants- en boekhoudkantoren jou het beste advies kunnen geven.

Vorige stap: test jezelf.                                     Volgende stap: oriënteren bank.
Hulp nodig bij deze stap?

Heb jij hulp nodig? Wij werken samen met 200 landelijke en regionale partners welke jou graag op weg helpen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.


Voornaam
*
Achternaam
*
Telefoonnummer
*
Woonplaats
*
E-mailadres
*
Jouw vraag of opmerking
 Gratis adviesgesprek of offerte!

Adviesgesprek boekhouder


Lees verder

Adviesgesprek coach


Lees verder

Adviesgesprek webdesigner


Lees verder

Adviesgesprek incassobureau


Lees verder

Ons netwerk staat voor jou klaar!LiveZilla Live Chat Software