Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
IkWordZZPer.nl
Er zijn: 890 gasten online
https://ad.doubleclick.net/ddm/trackclk/N8258.708583IKWORDZZPER.NL/B10845327.145125345;dc_trk_aid=316802672;dc_trk_cid=78533116;dc_lat=;dc_rdid=;tag_

€ 50,- korting bij AOVzonderprovisie.nl

AOV zonder provisie

Wij bieden de leden van Het Ondernemerscollectief een korting van € 50,- op onze éénmalige advieskosten van € 495,-. Daarnaast rekenen wij maar € 51,55 per jaar aan beheerskosten voor jouw AOV.

AOVzonderprovisie.nl
AOV vergelijken voor zzp'er met meerdere AOV verzekeraars. AOVzonderprovisie.nl vergelijkt vier verzekeraars die voor jou als zzp'er de beste aanbieding kunnen doen voor jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Dit zijn de verzekeraars Allianz, De Amersfoortse, Delta Lloyd en Nationale Nederlanden. Je ontvangt een uitgebreide premievergelijking van deze verzekeraars. Maar geef je de voorkeur aan een offerte van een andere maatschappij voor jouw AOV verzekering, dan nemen wij deze uiteraard ook in onze vergelijking mee.

Klik hier voor meer informatie en vraag direct een offerte aan. 

Om van de korting te kunnen genieten dien je lid te zijn van Het Ondernemerscollectief! Klik op onderstaande button en word lid van Het Ondernemerscollectief.

Wordnulidvandezzpkortingskaartvoor20perjaar
Meest bezochte onderwerpen op ikwordzzper.nl

Bereken jouw uurtarief


Lees verder

Netto inkomen berekenen


Lees verder

Hulp bij incasso


Lees verder

Gratis Adviesgesprek


Lees verder

Gratis downloads


Lees verder

Collectieve voordelen!


Lees verder

Gratis webinar volgen of andere workshops die handig kunnen zijn voor jou als starter? Bezoek onze agenda.LiveZilla Live Chat Software