Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
IkWordZZPer.nl
Er zijn: 528 gasten online
http://boekhoudbundel.nl

Welke verzekeringen passen bij mijn onderneming?

Sjak van Nieuwkuijk
Welke verzekeringen passen bij mijn onderneming?

Hoeveel risico je als ondernemer neemt, bepaal je natuurlijk zelf. Maar heb jij de risico’s die je loopt precies in beeld? En weet jij hoe je hiermee het best kunt omgaan? Als je net met je onderneming start, is dit vaak lastig inschatten. Interpolis geeft je daarom een kijkje in de keuken bij branchegenoten.

Hero en Dirk reddende engelen van de zzp’ers

Martijn Pennekamp
Hero en Dirk reddende engelen van de zzp’ers

Jawel beste zzp’ers, eindelijk staat er een partij op die onze belangen gaat behartigen. De Ondernemerspartij (OP voor intimi) heeft topondernemer Dirk Scheringa binnengehaald om onze belangen te behartigen. De volgende regeringsperiode zal in het teken staan van “de zzp’er”. Want als het aan Hero Brinkman en Dirk Scheringa ligt gaat de overheid zzp’ers net zo behandelen als werknemers: “Eureka”.

Auteursrecht op internet: foto’s en webteksten

Arjan Jonker
Auteursrecht op internet: foto’s en webteksten

Op foto’s/afbeeldingen en webteksten op internet geldt automatisch auteursrecht. Net alsof het gedrukt staat! Veel mensen beseffen dat niet. De gedachtegang is: internet is openbaar. Iederéén mag alles ‘gewoon’ kopiëren en plakken, toch?

Waarom je nooit een 1-pagina site moet willen hebben

Jerry Tieben
Waarom je nooit een 1-pagina site moet willen hebben

De hipste trend in webdesign is misschien wel de 1-pagina site. Alle onderdelen van de site staan onder elkaar en als je in het menu klikt scroll je naar de sectie waar de info staat. Het ziet er heel gelikt uit en het is voor een webdesigner vaak weinig werk (en daardoor goedkoper). Maar er is 1 punt waar velen geen rekening mee houden: Je hebt ook écht maar 1 pagina.

AOV-markt in spagaat

aovXL
AOV-markt in spagaat

Niet zo lang geleden stond een interessant artikel in de krant van Richard van de Crommert: Supermarktketens zitten in een spagaat. Het middensegment dreigt te verdwijnen. Er moet een keuze naar boven of beneden in de markt worden gemaakt.
Ons besteedbaar inkomen is de laatste jaren niet gegroeid, maar we geven wel extra geld uit aan communicatie-apparatuur zoals smartphones en tablets. We moeten dus ergens op besparen.

Hoe sterk is jouw vangnet bij arbeidsongeschiktheid?

Sjak van Nieuwkuijk
Hoe sterk is jouw vangnet bij arbeidsongeschiktheid?

Als ondernemer kun je geen dag worden gemist. Zo voelen de meeste ondernemers dat in elk geval. Dus blijf je hooguit een of twee dagen thuis bij een fikse verkoudheid of griep. Waarschijnlijk zit je nu instemmend te knikken. Ben je werkelijk zo onmisbaar? Wat gebeurt er dan met jouw bedrijf als jij door ziekte een lange tijd niet kunt werken?

Het belang van een VOF-contract

Carel Erasmus
Het belang van een VOF-contract

Regelmatig word ik als advocaat benaderd door ondernemers die een vraag hebben over de beëindiging van een Vennootschap Onder Firma (VOF). Veel van deze ondernemers hebben bij het aangaan van de VOF geen VOF-contract opgesteld en lopen hier, bij het einde van de samenwerking, tegenaan. In deze blog bespreek ik kort het belang van een VOF-contract.

Leven en werken als een digitale nomade voor zzp´ers

Romano Groenewoud
Leven en werken als een digitale nomade voor zzp´ers

Steeds meer werknemers mogen wekelijks één of meerdere dagen van huis uit werken. Maar hoe zit dat met zzp’ers? In principe kunnen die nog meer vrijheid hebben als werknemers, afhankelijk van hoe vaak ze nog ‘fysiek’ klanten moeten ontmoeten of op kantoor aanwezig zijn.

Bespaar tijd met online boekhoudhouden

Ronald Bruin
Bespaar tijd met online boekhoudhouden

De laatste jaren zijn steeds meer mensen werkzaam als zzp’er. Anno 2015 is het aantal zelfstandigen zonder personeel in Nederland gestegen tot bijna 900.000. Een groot deel daarvan wordt aangetrokken door de vrijheid en onafhankelijkheid van het ‘eigen baas’ zijn. De verplichte boekhouding die moet worden bijgehouden ervaren velen als minder positief, maar er is gelukkig een divers aanbod online boekhoudprogramma’s om de administratie werkzaamheden eenvoudiger, praktischer en inzichtelijker te maken.

Webteksten schrijven: 10 tips voor zzp’ers

Arjan Jonker
Webteksten schrijven: 10 tips voor zzp’ers

Veel zzp’ers gaan zélf aan de slag met het schrijven van hun webteksten. Daar is niets mis mee: de zzp’er is een handige doe-het-zelver. Als je weet wat je doet, kun je daar ver mee komen. Maar let wel: je website is het hart van je marketing. Potentiële klanten kijken vroeg of laat altijd op je website, vóórdat ze een beslissing nemen om je al dan niet in te huren of je product te kopen. Dus je webteksten moeten wél waardevol zijn. Ze moeten raken, verbazen, boeien en verleiden.In deze regio werken we samen met:


Gratis adviesgesprek of offerte!

Adviesgesprek boekhouder


Lees verder

Adviesgesprek coach


Lees verder

Adviesgesprek webdesigner


Lees verder

Adviesgesprek tekstschrijver


Lees verder

Ons netwerk staat voor jou klaar!LiveZilla Live Chat Software