IkWordZZPer.nl
Er zijn: 211 gasten online
http://zzpkortingskaart.nl

Ken je doelgroep(en)

Ronald Bruin
Ken je doelgroep(en)

Iedereen met een bedrijf, organisatie of instelling heeft te maken met een doelgroep. Om jouw producten en/of diensten op de juiste manier te kunnen verkopen, is het van belang om je doelgroep(en) te kennen. Want hoe kun je anders op de juiste manier datgene wat jij doet aan de man brengen, als je niet eens weet wie ‘de man’ is? Maar waarom is het kennen van je doelgroep(en) dan zo belangrijk?

Aan de slag met Crowdfunding

Jaap Krijgsman
Aan de slag met Crowdfunding

Wanneer je een goed idee hebt en daarvoor groeikapitaal nodig hebt kan je een aantal keuze's maken om dit kapitaal gefinancierd te krijgen.

Wat is je ondernemersdoel?

Madelon Dik
Wat is je ondernemersdoel?

Vraag je aan ondernemers wat is het doel van je bedrijf, krijg je het antwoord: geld verdienen! Niet erg inspirerend. Dat is voor mij net zoiets als: wat is je doel van leven? Ademen. Duuuh. Dat is toch logisch. Zowel geld als adem zijn geen doel, dat zijn middelen. Beide dus heel belangrijk, maar je kunt je er niet op richten. Ga maar eens flink nadenken hoe je meer geld verdient… En krijg je inspiratie? Echt niet. Geld is het gevolg. Het gevolg van wat? Van een goed ondernemersdoel!

De gouden tip voor meer opdrachten

aovXL
De gouden tip voor meer opdrachten

Het belangrijkste voor jou als ondernemer is dat je opdrachtgevers graag zaken met je doen. Maar hoe doe je dat? Bav XL geeft je graag de gouden tip, gratis en voor niets.

Tips voor betere online vindbaarheid

Ronald Bruin
Tips voor betere online vindbaarheid

Een website is de eerste stap, maar online gevonden worden is nog totaal iets anders. In mijn vorige blogartikel heb ik aangekaart welke dingen er allemaal van belang zijn om aan te pakken, wanneer je eenmaal een website hebt. Online vindbaarheid was er daar één van. Maar hoe zorg je nou voor een betere online vindbaarheid?

Hoe je je als zzp’er onmisbaar maakt

Wouter ter Reehorst
Hoe je je als zzp’er onmisbaar maakt

Zoeken naar de juiste mensen, dat is zijn ‘ding’. Daar hield hij zich al jaren mee bezig. Als HR-specialist had hij zo zijn eigen technieken om de juiste medewerkers te vinden. Medewerkers die elk bedrijf graag aan boord wil hebben. Om ze vervolgens met alle zorg en aandacht te omringen, zodat ze niet de behoefte gaan voelen ergens anders te kijken. Hij was werkzaam bij een beursgenoteerde onderneming, maar had er geen enkele moeite mee om zijn aanpak uit de doeken te doen. Ik spitste mijn oren, want hoe groot of klein je ook bent, alles wat je van een ander kunt leren, kan je verder brengen en is gereedschap dat je zomaar wordt aangereikt.

Hoe beperk jij je ondernemersrisico’s?

Frank van Rijn
Hoe beperk jij je ondernemersrisico’s?

Risico’s lopen en lef hebben hoort bij ondernemerschap. Een echte ondernemer doet dit echter wel bewust. Je bedenkt hoe je risico’s kunt voorkomen of beperken. Als het nodig is dek je ze af. Misschien pas als je tijd hebt of als je het kunt betalen. Of juist vanaf het begin omdat dat bij je past.

Zo belangrijk is uw onderscheidend vermogen helemaal niet!

Richard Engelfriet
Zo belangrijk is uw onderscheidend vermogen helemaal niet!

Ondernemers houden elkaar graag voor dat het heel belangrijk is dat u onderscheidend bent. Waarin verschilt uw business van die van anderen? Wat doet u dat anderen niet doen? U komt deze boodschap tegen tijdens seminars en netwerkbijeenkomsten, in boeken over ondernemerschap en op talloze websites met tips. Maar is uw onderscheidend vermogen nou echt zo belangrijk? En moet u dat dan ook nog aan uw klanten vertellen? Ondernemer Richard Engelfriet vindt van niet en bespaart u ook graag de moeite.

10 tips voor een goed ondernemingsplan

Martijn Pennekamp
10 tips voor een goed ondernemingsplan

Als voormalig bedrijvenadviseur van de Rabobank heb ik honderden ondernemingplannen mogen beoordelen. Met een gele stift in de hand scande ik elke ondernemingsplan op inhoud en haalbaarheid. Opvallend waren de vele terugkerende “fouten” in deze plannen.

Het gaat niet van vandaag op morgen

Jerry Tieben
Het gaat niet van vandaag op morgen

Wat sommige ondernemers je ook beloven, het lukt je écht niet om vandáág de knop om te zetten en meer klanten te krijgen. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk. Het is een utopie te denken dat je jezelf een andere ondernemersjas aanmeet en daarmee gegarandeerd slaagt.In deze regio werken we samen met:


Gratis adviesgesprek of offerte!

Adviesgesprek boekhouder


Lees verder

Adviesgesprek coach


Lees verder

Adviesgesprek webdesigner


Lees verder

Adviesgesprek tekstschrijver


Lees verder

Ons netwerk staat voor jou klaar!