Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
IkWordZZPer.nl
Er zijn: 1818 gasten online
http://www.uniforce.nl/?partner=ikwordzzper

Ingebrekestelling en verzuim, lekker belangrijk?!

Elke de Best
Ingebrekestelling en verzuim, lekker belangrijk?!

Als senior jurist ben ik dagelijks bezig met ingebrekestellingen en verzuim. Maar als je op internet gaat zoeken op het woord ‘verzuim’ vind je vooral veel informatie over ziekteverzuim en dat was het dan wel. Onbegrijpelijk als je bedenkt dat in het Nederlandse contractenrecht veel aan het verzuim wordt opgehangen.

Een keer elektrisch, altijd elektrisch

Richard Ninaber van Eyben
Een keer elektrisch, altijd elektrisch

De toename van hybride auto’s onder leaserijders was de afgelopen jaren enorm. Goed voor het milieu of alleen voor de portemonnee van de zakelijke rijder? Mobility Reporter blogger Richard Ninaber van Eyben zoekt naar de laadpalen in zijn straat.

Voordelen van factureren en boekhouden met een app

Arjan Nieuwbeerta
Voordelen van factureren en boekhouden met een app

Dankzij de opkomst van smartphones en de doorontwikkeling ervan, hebben software ontwikkelaars van applicaties de mogelijkheid hier op in te spelen. Zo zijn er van online software programma’s nu vaak ook mobiele versies beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om het systeem op je smartphone, tablet en zelfs smartwatch te gebruiken. Dankzij deze technologie heb je als zzp’er nu de vrijheid om zaken te doen wanneer en waar je maar wil.

Ook na invoering van Wet DBA biedt het Uniforce concept zekerheid

Tom Lageveen
Ook na invoering van Wet DBA biedt het Uniforce concept zekerheid

Sinds de invoering van de Wet DBA, per 1 mei dit jaar, raast er een storm van onzekerheid door de flexmarkt. Zelfstandigen die zoekend zijn naar zekerheid stellen ons steevast de vraag: ‘Een BV oprichten via Uniforce, klinkt aanlokkelijk maar in hoeverre behoud ik dan mijn vrijheid en dus zelfstandigheid?’

Zuinig rijden: (on-) zinnig?

Martijn Pennekamp
Zuinig rijden: (on-) zinnig?

'Zuinig rijden heeft geen zin. Hoe meer ik bespaar, hoe hoger de brandstofprijzen worden!’ roepen veel ondernemers. Mijn haren gaan recht overeind staan bij deze opmerking, die ik bijna dagelijks hoor. Natuurlijk, brandstof is prijzig, zeker in Nederland. Maar de schuld alleen bij een ander leggen vind ik te makkelijk. Je insteek zou moeten zijn: brandstof is niet goedkoop, hoe zorg ik ervoor dat ik er zo weinig mogelijk van nodig heb?

Succesvol je lichaamstaal inzetten als zzp'er

Noortje Hunink
Succesvol je lichaamstaal inzetten als zzp'er

Wist je dat meer dan 90% van jouw eerste indruk wordt bepaald door lichaamshouding, lichaamsbeweging, stemgebruik en gebaren? De inhoud van wat je zegt wordt maar door minder dan 10% bepaald. Het is dus erg belangrijk dat je bewust bent van jouw eigen lichaamstaal.

5 zaken die iedere zzp’er hoort te weten

Sjak van Nieuwkuijk
5 zaken die iedere zzp’er hoort te weten

Verzekeringen afsluiten is van de meeste zzp’ers geen hobby. Je betaalt voor iets dat je nooit hoopt te gebruiken. Om je te helpen slimme keuzes te maken, verklap ik 5 zaken die iedere zzp’er hoort te weten bij de start van zijn bedrijf.

Een webshop beginnen als kleine ondernemer

Arjan Nieuwbeerta
Een webshop beginnen als kleine ondernemer

Heb jij een goedlopende en kleine onderneming of winkel, maar nog geen online webshop? Dan loop je waarschijnlijk een hoop extra inkomsten mis. Tegenwoordig kopen consumenten steeds meer online. Daarnaast heb je een veel groter bereik en kun je jouw producten nog sneller verkopen. Dus is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap en wil je een webshop starten? Dit artikel vertelt je aan de hand van de meest gestelde vragen, hoe je dit eenvoudig en snel kunt doen als kleine ondernemer.

BAM! Focus op groei

Koen Sieben
BAM! Focus op groei

Wil jij meer omzet halen, of meer focussen? Lees dan verder. De afgelopen jaren heb ik meer dan 100 ondernemers begeleid. Daardoor heb ik een schat aan ervaring opgebouwd over valkuilen, wijsheden en succesfactoren. Hoewel ik er een boek over zou kunnen schrijven, wil ik me hier beperken tot de twee belangrijkste valkuilen.

De beste boekhouding opties voor zzp’ers

Arjan Nieuwbeerta
De beste boekhouding opties voor zzp’ers

Een goede boekhouder is prettig, maar brengt ook extra kosten met zich mee en er kan ook niet op elk moment van de dag de actuele financiële status worden bekeken. Deze afhankelijkheid kan daarnaast andere processen binnen de onderneming doen vertragen, wat uiteindelijk consequenties zal hebben. Om dit te voorkomen zijn er verschillende boekhoudprogramma’s beschikbaar voor zowel online als ook offline, die je als ondernemer kunt gebruiken. Maar wanneer past het ene programma goed bij een zzp’er en wanneer niet?In deze regio werken we samen met:


Gratis adviesgesprek of offerte!

Adviesgesprek boekhouder


Lees verder

Adviesgesprek coach


Lees verder

Adviesgesprek webdesigner


Lees verder

Adviesgesprek tekstschrijver


Lees verder

Ons netwerk staat voor jou klaar!LiveZilla Live Chat Software